Mini skup II
Moderator: BokeYGTi
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Ma jok bre, šta da vas zovem sve na veridbu, kada vide koliku imam "porodicu" ima da se razbeže
Doći ćete vi na proslavu za useljenje, pa na svadbu ako bog da. Ali ozbiljno, jako bih voleo da dođete sa sveže opranim i ispoliranim Ladama, onako baš da napravimo lepu kolonu... 
A i šta ima tebe da bude krivo Josife, ne piše se ni tebi ružičasto, vidim da je tebe tvoja draga pritegla kada ste bili u Pančevu...
Savke, eto razloga, svakako, samo što smo se već sada žestoko istresli na stan, pa na razne troškove oko stana i sada još i veridba... užas jedan. Pare samo idu, a ni ne vidim gde idu!
A i šta ima tebe da bude krivo Josife, ne piše se ni tebi ružičasto, vidim da je tebe tvoja draga pritegla kada ste bili u Pančevu...
Savke, eto razloga, svakako, samo što smo se već sada žestoko istresli na stan, pa na razne troškove oko stana i sada još i veridba... užas jedan. Pare samo idu, a ni ne vidim gde idu!
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- josif visarionovic
- Site Admin

Naravno druze, da se salim.Goxxy wrote:Ma jok bre, šta da vas zovem sve na veridbu, kada vide koliku imam "porodicu" ima da se razbežeDoći ćete vi na proslavu za useljenje, pa na svadbu ako bog da. Ali ozbiljno, jako bih voleo da dođete sa sveže opranim i ispoliranim Ladama, onako baš da napravimo lepu kolonu...
To da me je pritegla, vidi se po mom ucescu na forumu...
To je jako lep dogadjaj i iskreno vam zelim srecu, klince, poslovni uspeh.