Skup
Moderator: BokeYGTi
Skup
Sta mislite o tome da se skupimo 24. ili 25. na Uscu oko 19h? Dovoljno je da nas bude bar pet, da se upoznamo.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Re: Skup
Bih ja da mi nije ispit 26 !!!!2107 wrote:Sta mislite o tome da se skupimo 24. ili 25. na Uscu oko 19h? Dovoljno je da nas bude bar pet, da se upoznamo.
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Brate ... sto se chudis? Dici ces i ti ruke od okupljanja posle nekog vremena. Koliko sam ja skontao za ovo vreme u klubu - od velikih okupljanja nema nista (jer i da se nadje neko da organizuje ljudi nece da se skupe - chitaj: mrzi ih). Ono sto se uglavnom deshava - povremeno jesu mini skupovi ko onaj kad je bio Serzas de nas se JEDVA skupilo 6 pritom je decko potego iz Litvanije u BG i nasao ipak vremena da dodje na skup.
Ja bih voleo da moze veliki skup da se napravi ali ... jako teshko.
Ja bih voleo da moze veliki skup da se napravi ali ... jako teshko.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Aj bar ti Shone, pa Djape, i ostali Beogradjani, mislim da vam nije tesko da izdvojimo jedan dan da se upoznamo, odemo na pice itd...
Jbg, klub nije klub ako samo blejimo na forumu a niko ne zeli da se upozna.
Alekre-a i Saleta cu valjda upoznati na Sajmu automobila ako jos vazi dogovor, a gde su ostali, ne mogu da verujem da bas NIKO ne zeli da se upozna sa ostalima
Jbg, klub nije klub ako samo blejimo na forumu a niko ne zeli da se upozna.
Alekre-a i Saleta cu valjda upoznati na Sajmu automobila ako jos vazi dogovor, a gde su ostali, ne mogu da verujem da bas NIKO ne zeli da se upozna sa ostalima

- darkmensale
- Automobil: Lada 2107