hm, i meni je pocela da se krza. Slazem se ajde da odradimo nesto kvalitetnije.
Nisam bas ekspert ali po meni sto veci logotipi i povrsine veci je i "pritisak" na majicu te ce se pre raspasti taj stampani deo. pretpostacljam da ce stampa prednje strane nasih majica duze izdrazati od zadnje strane.
Sto se tice kvaliteta samih majica, stvarno su OK, a stampa - vreme ce pokazati.
btw. predlog: 2003 smo ekipa i ja radili neke majice za exit (nebitno), sa prednje strane je u dve boje odradjeno (bela i plava) sito stampom LOGO-a i njega je zub vremena prilicno ojadio, ali na zadnjoj strani je uradjen diskretan (manji) LOGO u silver varijanti znaci jedna boja. I dan danas nosim tu majicu a taj logo na zadnjoj strani je prakticno netaknut.
E sad kontam uz manji redizajn u smislu velicina slova i velicina LOGO-a, i pravim izborom boja za sito stampu mozemo napraviti ekstra majane

. konkretno ta majica koju imam je teget boje i mogu reci da mi se dopada ta varijanta sa silver stampom... tj. po meni se slazu boje, znam da druge kombinacije losije izgledaju, tako da predlazem... natrag na projektovanje, da smisllimo nesto sto ce nas krasiti jos dugo dugo godina.
Ne obecavam za najskoriji period, ali cu pokusati neke strucnjake koje poznajem da priupitam za savet, pa prema tome da uradimo redizajn i eventualno kombinaciju boja.
Inace svidjaju mi se jako ove nase majice, svaka cast na organizaciji i ulozenom trudu

.
Svaki konstruktivan predlog je dobrodosao, zar ne ?