Okviri za tablice

Moderator: BokeYGTi

Alexa
Automobil: Lada 2106

Re: Okviri za tablice

Post by Alexa »

ma nije to neka finansija da uvecavam cenu,nego gledam na postexpresovom sajtu,imaju tamo dopunu koju mogu da izaberem da mi oni pakuju...snacicu se
Nego cisto da znate,postoji mogucnost da ne stignem prekosutra jer idem da se upisem u auto skolu(plus u skolu ovako) ,molim za malo stpljenja i raazumevanja,potrudicu se sto pre

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Posalji kad stignes ali kad posaljes nam obavezno javi da bude neko kuci da preuzme paket.

AtoZz
Automobil: NIVA 4x4

Post by AtoZz »

Poslacu ti podatke u inbox,nego ja mislim da bilo najlakse,da negde uzmes karton box,i od toga napravis zastitu za okvire,sa oba kraja zalepis selotepom i gotova prica :) a svima nam kome saljes da zajedno posaljes,da ne bude ti puno posla,da svaki drugi dan saljes po jednu ;)

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

AtoZz wrote:,nego ja mislim da bilo najlakse,da negde uzmes karton box,i od toga napravis zastitu za okvire,sa oba kraja zalepis selotepom i gotova prica :)
Najbolja ideja.
I posaljes nam preporucenim pismom, a mi ti platimo na racun. Najjeftinije je.

Alexa

Post by Alexa »

Tako sam i krenuo da ih pakujem,uzeo sam ovaj karton od kutije u kojoj sam dobio tablice,pa sam ih oblozio njime :)
Znaci kad odem u postu tamo gde predajem posiljku samo trazim da posaljem preporucenim pismom i popunim podatke ?

Dare

Post by Dare »

Tako je.

dejca

Post by dejca »

Ali okviri su ipak veliki da bi ih slao preporucenim pismom, neverujem da će ti to prihvatiti. I da prihvate moraćeš poslati vrednosnim pismom zbog naplate a poštarinu bi mi platili oko 200 dinara što mu je isto kao da ih šalješ kurirskom službom.
Moj ti je predlog da pozoveš aks i to pošalješ preko njih, doćiće ti kući i preuzeti pakete nemoraš nigde da ideš i sigurnije je mnogo.

Dare

Post by Dare »

Kao preporuceno moze bilo sta do 2kg ukupne mase.

AtoZz

Post by AtoZz »

ako vec je u posti,i nece oni kao preporuceno,nek posalje posexpressom, ja ne bi hteo aksom,razlogom....

dejca

Post by dejca »

Jao aleksa ima da nadrlja od naših želja, autozz ti nećeš aksom ja postexpresom isto imam debeo razlog i ne garantujem i da će mi i dostaviti pošiljku. Zato sam ja pre mesec dana i bio pitao kako će slati jer ako šalje poštom ništa ne garantujem da će paket stići do mene.
No kako pošalje pa ćemo videti šta i kako.

Alexa

Post by Alexa »

Ako prihvate preporucenom posiljkom time cu vam poslati,a ako ne moze onda mi je ipak lakse postexpresom,jer ne bi posle toga da vucem ramove nazad kuci pa da opet zovem aks

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Kaže žena da ne može preporučeno ni vrednosno pismo, zbog dimenzije, već mora post ekspresom.

dajko3
Automobil: Samara 2108, 2115

Post by dajko3 »

Ja sam slao majice svima AKS-om i nijko se nije zalio da je bilo nekih problema mislim da treba tako i ti da uradis.Ako imas neki racun da ti svi prvo uplate pa da saljes mada moze i pouzecem
Samara 4ever

Alexa

Post by Alexa »

Meni je jos lakse aksom,al reko da vidim da vas izadje sto manje

AtoZz

Post by AtoZz »

nek bude aks,meni u zadnje vreme 2 puta nisu ni javili da imam paket,i vratili su,pre toga par puta mrzelo im da dodju na kucnu adresu,i morao sam naci nekog da preuzme u centru,jer sam bio na poslu,a baka cekala paket,onda nije zatvorio vratu na kombi i izpalo par paketa ...i josh puno toga,bezobrazni su ovde,nemaju pare za povrat itd....

Post Reply