Нешто сам размишљао о Марковој жељи да направи сајт.
Чекај бре, па коме треба толико посла и обавеза? Чему то? Ма на Нету има више него довољно сајтова посвећених "Ладама" и шта то може да се покаже ново, а што не може на овом форуму?
Сигуран сам да ће заинтересованима за драге нам "Ладе" из овог региона бити занимљивије да прочитају штогод о ономе чиме се сви овде занимамо него да гледају фенси сличке (колико то уопште "Лада" може да буде) и некакве "флеш" анимације. А и тога, вала, има по овом форуму, као и гомиле линкова за све што се тиче марке. Кој' ће нам неки осредњи сајтић (јер иоле озбиљнији и кошта), кад можемо да заинтересоване довучемо до овог форума.
А она фора са разменом банера са разним сајтовима и форумима, размишља ли се о томе?
Не знам колико то значи, али укуцавши на answers.com реч "Лада 2110", већ на првој страници списка нашла се адреса форума и после се понављала. Фино, зар не?
Nešto sam razmišljao o Markovoj želji da napravi sajt.
Čekaj bre, pa kome treba toliko posla i obaveza? Čemu to? Ma na Netu ima više nego dovoljno sajtova posvećenih "Ladama" i šta to može da se pokaže novo, a što ne može na ovom forumu?
Siguran sam da će zainteresovanima za drage nam "Lade" iz ovog regiona biti zanimljivije da pročitaju štogod o onome čime se svi ovde zanimamo nego da gledaju fensi sličke (koliko to uopšte "Lada" može da bude) i nekakve "fleš" animacije. A i toga, vala, ima po ovom forumu, kao i gomile linkova za sve što se tiče marke. Koj' će nam neki osrednji sajtić (jer iole ozbiljniji i košta), kad možemo da zainteresovane dovučemo do ovog foruma.
A ona fora sa razmenom banera sa raznim sajtovima i forumima, razmišlja li se o tome?
Ne znam koliko to znači, ali ukucavši na answers.com reč "Lada 2110", već na prvoj stranici spiska našla se adresa foruma i posle se ponavljala. Fino, zar ne?
Sajt
Moderator: BokeYGTi
- KamAZ driver
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver
Dobro, sada sam ti se ponudio a pomoć a ti zapamti kada je to bilo. Jer tvojim ponašanjem to više nećeš doživeti.
On bi sve sam da radi a ne stiže ni da piše na forumu. Pa valjda si naučio da je bolje kada se radi timski, ali hajde...
On bi sve sam da radi a ne stiže ni da piše na forumu. Pa valjda si naučio da je bolje kada se radi timski, ali hajde...

[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
Ma bre, neka ga
Kada bude ceo da presedeo ispred Pc-a ukapirace. Pa onda u narednih 5 godina, dokle god forum bude funkcionisao. S' obzirom da se bavim statistikom (JBG, i ja nesto da rabotim ovde) ovaj forum ce biti bas ''jak'' za oko 6 meseci. E onda ce Marko da oseti
Bole oci, boli kicma, ne jede, ima da izbledi, ma uprostatice se covek nacisto
Ima da oslabi pa nece moci da vrti Ladin volan, kupice onda Punta sa sity servom
Pc, moze da upropasti coveka.