spasoje wrote:Bilo bi dobro da imamo velike nalepnice. Velicina da bude kao kod litvanskog lada kluba. Bilo bi dobro...
Pa ono ... neisplativo je takve raditi jer jako malo ljudi zeli da lepi te velike nalepnice. Ja sam stavio malu a ovu veliku ne bih stavljao na auto ... i mislim da ima dosta ljudi koji takodje nebi.
Naravno ako se skupite i nadjete nekog da vam radi nalepnice, ne verujem da ce Marko ili bilo kod drugi imati neshto protiv toga
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
ok, hvala na odgovoru, samo jel to obicna nalepnica ili nesto drugo?
raspitacu se u stamparijama da vidim sta oni kazu, glupo mi je da cimam ljude odavde ako mogu na napravim sam.
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.
Black dragon wrote:kako bi bilo da se naprave nalepnice sto se lepe na prednje staklo, ona traka kao protiv sunca crna, ja bih to zalepio bez problema, a jos i korisno
ja sam sebi uradio nalepnicu pise LADA KLUB SRBIJA pa sajt ispod...oko 10 evra... radjena je sa onom transfer folijom, znaci nema nista oko slova (nikakav providni papir). dimenzije 50x10 cm...kad slikam postavljam da vidite....
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.
opel wrote:Sliku sam nasao na internetu a napravila mi je sestra,inace se bavi sito stampom
To moze svako da ti napravi u BG pogotovo izace te oko 150-300 din
Uradje slicno kao tvoje na fotmatu A3 na providnoj foliji me je iznelo oko 600 dinara po komadu...
Inace moguce je uraditi bilo sta u photoshpu i to pustiti, imam ja par zanimljivih ideja, pa mozemo da vidimo. Stampa na veliko bi bila jeftinija to znam. Ali hocu prvo da odradim sebi sto sam zamislio.