Okviri za tablice
Moderator: BokeYGTi
Re: Okviri za tablice
Samo sam jedan dao
.......sad imam jedan sto sam PONOVO dobio od Travelmana ali ne smem da ga stavim da opet ne zahebem stvar 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
uzmi ti paket da i ti malo delis poklone 
Isto mislimo samo ja nisam smeo da mu napisemaleko-2141 wrote:Skoro uzmi ti vise komada, posto svaki put jedan par ostavis na samari koju prodas a ko zna koliko ces ih jos proidati:P
- aleko-2141
istina manje boli 
Znaci veceras sam ja na dnevnom redu .....jel
Doooobroooooo
Doooobroooooo
- aleko-2141
a malo 
Jer ima jos ovih okvira za tablice?
Nema a taj nas zasluzni clan koji je i pokreac bio ove lepe akcije je i otisao sa forma, nazalost.
Ti ramovi su radjeni kod Jankovica u pazovi, http://www.intercrown.net/Kontakt.html i sobzirom da vec imaju gotov sablon za nase ramove za lada klub,dovoljno je samo ih okrenuti telefonom i poruciti odredjen broj komada (naravno uz predhodnu uplatu na njihov racun).....Nakon toga oni to kurirskom sluzbom posalju na adresu (postarina 210din za recimo 20kom) i posao gotov za tacno 30sec telefoniranja.
Da imamo vodju,imali bi i klub.Da imamo klub imali bi i ramove sa logom kluba.....a ovako imamo samo zaljenje za nekim clanom koji ih je nekad narucio....
-
travelman
Ja sam vec jednom pitao jel zeli neko dopunu ramova ... Ja bih uzeo 2 komada, da nadomestim one koje si mi ti uzeo ... Naravno, ako bude jos neko zeleo ...
Pa zeli odmah 4,jer cu ti opet uzeti

Aj onda cu zeleti ja ovaj put 
-
president86
dali ima jos okvira za tablice sa logom