Okviri za tablice
Moderator: BokeYGTi
- josif visarionovic
- Site Admin

@Decky NS
Jeste da ponekad vrdam na zapad, ali opet, osecanja me obuzmu i vratim se u Moskvu
Sto se novca tice, nema problema, pomocicu u razvoju kluba koliko je u mojoj moci. Imam i ja obaveze, ali ne toliko kao ostali clanovi foruma da ne mogu jedanput dnevno da svratim u postu, obavim par tel. poziva...
@Goxxy (tatica)
Naravno, bice premijarno na prvoj 2102 u klubu
Jeste da ponekad vrdam na zapad, ali opet, osecanja me obuzmu i vratim se u Moskvu
@Goxxy (tatica)
Naravno, bice premijarno na prvoj 2102 u klubu

Slucajnost, ne? Nemogu da verujem, da sam ovoliku-najvecu TEMU propustio, sad sam je tek vido?
U Svakom slucaju, ja sam danas , ali DANAS kupio nove okvire, sasvim slucajno kupujuci sijalicicu za iznad tablicu pozadi, a us klopu priprema za restauraciju auta sledece nedelje
Cena je kod nas 180 din (2kom).
Mada kad pogledam a procitao sam par strana vi ste verovatno uzli varijanu 3 (zbog najvise glasova), tako da je svako zadovoljan,jer sam ja bio (tj. nisam bio kad se odlucivalo jer nisam ni znao, ali bih bio da sam znao
) za varijantu 2, koju sam i kupio...
Mada kad pogledam a procitao sam par strana vi ste verovatno uzli varijanu 3 (zbog najvise glasova), tako da je svako zadovoljan,jer sam ja bio (tj. nisam bio kad se odlucivalo jer nisam ni znao, ali bih bio da sam znao
- letnjikovac
Gospodine profesore da li zelite jedan par rado cu vam ga ustupiti?Kobac SPO wrote:Slucajnost, ne? Nemogu da verujem, da sam ovoliku-najvecu TEMU propustio, sad sam je tek vido?U Svakom slucaju, ja sam danas , ali DANAS kupio nove okvire, sasvim slucajno kupujuci sijalicicu za iznad tablicu pozadi, a us klopu priprema za restauraciju auta sledece nedelje
![]()
Mada kad pogledam a procitao sam par strana vi ste verovatno uzli varijanu 3 (zbog najvise glasova), tako da je svako zadovoljan,jer sam ja bio (tj. nisam bio kad se odlucivalo jer nisam ni znao, ali bih bio da sam znao) za varijantu 2, koju sam i kupio...
For free of course!
Da promovisete nas klub kod vas u Leskovac!!!
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver