Nalepnice!
Moderator: BokeYGTi
- letnjikovac
A sta kazete da se urade dve nalepnice....za dve svrhe...
jedna da bude nalepnica SRB sa ispisom kluba i logo-om...
primer: SRB u sredini, Lada Klub Srbija gore uz ivicu, www.lada-klub.com dole uz ivicu, sve u obliku elipse...
a druga da bude samo ova u vezi sa klubom...kako god osmislite
pa da izabere svako sta zeli...
jedna da bude nalepnica SRB sa ispisom kluba i logo-om...
primer: SRB u sredini, Lada Klub Srbija gore uz ivicu, www.lada-klub.com dole uz ivicu, sve u obliku elipse...
a druga da bude samo ova u vezi sa klubom...kako god osmislite
pa da izabere svako sta zeli...
Evo za dizajnere zanimacije pa nek crtaju.....Goxxy to zna bolje.....

Goxxy ako budes dizajnirao nalepnice....odradi molim te dva dizajna, jedan za SRB nalepnicu, drugi bez SRB ovu obicnu sto hoce....
pa nek izabere svako sta mu zgodno....
nemojte lepiti, ja cu da nalepim SRB i ovaj na ruskoj granici kad vidi LKS i SRB on ce reci "davaj, davaj....haraso, haraso...." a vi gledajte

Goxxy ako budes dizajnirao nalepnice....odradi molim te dva dizajna, jedan za SRB nalepnicu, drugi bez SRB ovu obicnu sto hoce....
pa nek izabere svako sta mu zgodno....
nemojte lepiti, ja cu da nalepim SRB i ovaj na ruskoj granici kad vidi LKS i SRB on ce reci "davaj, davaj....haraso, haraso...." a vi gledajte
Po mom misljenju nalepnica bi trebala da bude kao sto je Marko rekao "Samo logo, Lada Klub Srbija, i internet adresa ispod", dve su mi nekako nepotrebne.
I jos nesto mislim da netrebamo toliko da zurimo jer neverujem da ce bilo koja stamparija sada pred novu godinu da stampa nama 30 nalepnica kada su svi zatrpani poslom.
I jos nesto mislim da netrebamo toliko da zurimo jer neverujem da ce bilo koja stamparija sada pred novu godinu da stampa nama 30 nalepnica kada su svi zatrpani poslom.
Dajte ljudi već jednom kako će izgledati nalepnica, i ja bi uzeo jednu ako je providna i ako se lepi sa unutrašnje strane stakla.
DeckyNS probaj da skineš najnoviju verziju Firefox-a(2.0.0.11) pa reinstaliraj, ja sam takođe imao problema sa jednom verzijom Firefox-a ni jednu sliku nisam mogao da vidim.
DeckyNS probaj da skineš najnoviju verziju Firefox-a(2.0.0.11) pa reinstaliraj, ja sam takođe imao problema sa jednom verzijom Firefox-a ni jednu sliku nisam mogao da vidim.
Meni se svidja poslednji predlog DeckyNs: elipsastog oblika sa znakom Lade u levom uglu, nazivom kluba po sredini i internet adresom u donjem delu. Samo predlazem da se u pozadini vidi i godina nastanka kluba (da se ne vidi na prvi pogled ali kada se zagledas vidi se i izgleda kao da je u daljini). Rado bih i nacrtao, samo kada bi znao... 
U pravu si decky, bar tri "firme" da dostave svoje predloge, pa onda tenderska komisija, pa uzi izbor, pa da se angazuje CeSID da prati regularnost tenderskog postupka, ... Ima tu komplikacija koliko hoces, ali da bude sve demokratski, a ne da nam ovde vladajuci rezim namece svoje "konacne predloge" i preskace tenderski postupak. (Salim se Marko - no hard feelings
)
Meni se vise svidja varijanta koju je neko ovde pomenuo, a to je da nalepnica bude za zadnje staklo, uzana, sa jednim redom teksta (recimo naziv kluba - znak - web adresa), duzine recimo nekih 50 - 70 cm i sirine do 5 cm koja bi najlepse stajala pri vrhu stakla. Naravno transparentna i sa tekstom u nekoj diskretnoj boji, da ne skrece previse paznju ali da se lepo vidi.
:
Meni se vise svidja varijanta koju je neko ovde pomenuo, a to je da nalepnica bude za zadnje staklo, uzana, sa jednim redom teksta (recimo naziv kluba - znak - web adresa), duzine recimo nekih 50 - 70 cm i sirine do 5 cm koja bi najlepse stajala pri vrhu stakla. Naravno transparentna i sa tekstom u nekoj diskretnoj boji, da ne skrece previse paznju ali da se lepo vidi.
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.
Ko nece - ima razloga.
- letnjikovac