Nalepnice!

Moderator: BokeYGTi

letnjikovac

Post by letnjikovac »

A sto moramo da imamo ovu SRB nalepnicu?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

deckyNS

Post by deckyNS »

A sta kazete da se urade dve nalepnice....za dve svrhe...

jedna da bude nalepnica SRB sa ispisom kluba i logo-om...
primer: SRB u sredini, Lada Klub Srbija gore uz ivicu, www.lada-klub.com dole uz ivicu, sve u obliku elipse...

a druga da bude samo ova u vezi sa klubom...kako god osmislite

pa da izabere svako sta zeli...

deckyNS

Post by deckyNS »

Evo za dizajnere zanimacije pa nek crtaju.....Goxxy to zna bolje.....

Image

Image

Image

Image

Goxxy ako budes dizajnirao nalepnice....odradi molim te dva dizajna, jedan za SRB nalepnicu, drugi bez SRB ovu obicnu sto hoce....

pa nek izabere svako sta mu zgodno....

nemojte lepiti, ja cu da nalepim SRB i ovaj na ruskoj granici kad vidi LKS i SRB on ce reci "davaj, davaj....haraso, haraso...." a vi gledajte :mrgreen:

Pera

Post by Pera »

Meni se treca svidja,delim Dekijevo misljenje da su dve nalepnice bespotrebne,ali ako odlucuje vecina neka bude tako :)
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

ldjuras

Post by ldjuras »

Po mom misljenju nalepnica bi trebala da bude kao sto je Marko rekao "Samo logo, Lada Klub Srbija, i internet adresa ispod", dve su mi nekako nepotrebne.

I jos nesto mislim da netrebamo toliko da zurimo jer neverujem da ce bilo koja stamparija sada pred novu godinu da stampa nama 30 nalepnica kada su svi zatrpani poslom.

sasar

Post by sasar »

Dajte ljudi već jednom kako će izgledati nalepnica, i ja bi uzeo jednu ako je providna i ako se lepi sa unutrašnje strane stakla.
DeckyNS probaj da skineš najnoviju verziju Firefox-a(2.0.0.11) pa reinstaliraj, ja sam takođe imao problema sa jednom verzijom Firefox-a ni jednu sliku nisam mogao da vidim.

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Ja sam za to da bube elipsasta, i transparentna, a da li ce bit SRB ili ne nije mi nesto bitno, iako ako se stavi SRB onda je nekako Laka Klub u drugom planu....

Moje misljenje...
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

ZarkoIn
Automobil: Samara

Post by ZarkoIn »

Meni se svidja poslednji predlog DeckyNs: elipsastog oblika sa znakom Lade u levom uglu, nazivom kluba po sredini i internet adresom u donjem delu. Samo predlazem da se u pozadini vidi i godina nastanka kluba (da se ne vidi na prvi pogled ali kada se zagledas vidi se i izgleda kao da je u daljini). Rado bih i nacrtao, samo kada bi znao... :D

ldjuras

Post by ldjuras »

deckyNS da li mozda koristis ZonAlarm

deckyNS

Post by deckyNS »

Da, imam valjda ZA...

ne, moj predlog je bio da se urade dve verzije jedne nalepnice...prva ova sto hocete za klub....a druga ista ta samo SRB....

deckyNS

Post by deckyNS »

Ove nalepnice sto sam postavio uzimajte samo kao pomoc, ideje pri dizajnu (oni koji ce da odrade to)....ne kao gotove predloge....

deckyNS

Post by deckyNS »

Malo vise predloga treba....za okvire su bila 3....

deckyNS

Post by deckyNS »

Jesam ja postavio glasanje za okvire, 3 predloga, jel se glasalo.....procedura.....tender.....pa ugovor...

sve po redu kako dolikuje.... :D

Alexa01

Post by Alexa01 »

U pravu si decky, bar tri "firme" da dostave svoje predloge, pa onda tenderska komisija, pa uzi izbor, pa da se angazuje CeSID da prati regularnost tenderskog postupka, ... Ima tu komplikacija koliko hoces, ali da bude sve demokratski, a ne da nam ovde vladajuci rezim namece svoje "konacne predloge" i preskace tenderski postupak. (Salim se Marko - no hard feelings :mrgreen: :wink: )

Meni se vise svidja varijanta koju je neko ovde pomenuo, a to je da nalepnica bude za zadnje staklo, uzana, sa jednim redom teksta (recimo naziv kluba - znak - web adresa), duzine recimo nekih 50 - 70 cm i sirine do 5 cm koja bi najlepse stajala pri vrhu stakla. Naravno transparentna i sa tekstom u nekoj diskretnoj boji, da ne skrece previse paznju ali da se lepo vidi. :?:
Ko hoce - ima nacina,
Ko nece - ima razloga.

letnjikovac

Post by letnjikovac »

A da vi svi malo iskulirate!

Nalepnica ce da bude elipsasta transparentna sa dve boje siva i crvena logo kluba i to je to!

Hoce li jos neko nalepnice, zadnji put pitam?

Post Reply