Nalepnice, majce...

Moderator: BokeYGTi

deckyNS

Post by deckyNS »

Gledao sam sve ove klubove i njihove varijante za ramove tablica. Svuda ide standard: ime kluba, znak marke i web adresa. Nesto kao ovo:

Image

sto bi u nasem slucaju mozda izgledalo

Image

odnosno mogla bi da bude i varijanta sa grbom kluba i ispisom istim onim tipom slova kojima je napisano Lada Klub Srbija. Da zadrzimo bas ovaj grb kluba.
Eto to je jedan od predloga. Stilisti, dizajneri vi se javite...

Image

Inace ima ta mogucnost za hromirana utisnuta ili ispupcena slova na tablicama (crne boje), jedino cu da proverim da li se moze i znak (logo) gravirati. Minimum za narudzbine je komplet od 50 komada.
duze ili krace. Mislim na one varijante sa plavim poljem pored tablice i raznim varijantama: natpis SRB, zastava, grb, neki orlovi, ptice, macevi, sve i svasta sam se nagledao na ulici, zato mislim da je bolje uzimati one obicne (skracene) okvire bez toga, jer ionako pripremaju neke nove tablice koje ce imati na sebi taj plavi pojas kao one sa zapada, pa ti ono nece ni trebati.

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

Kad prodje ispitni rok...
moja Lada, gazi svakog gada...;)

deckyNS

Post by deckyNS »

Da li je mnogo 100din po jednom paru okvira, sa stampom na njoj? Vase misljenje...
Jel ima neko jeftinije varijante? Ili je ovo sasvim ok?

Marko
jel mi mozes poslati na mail logo kluba i ovaj natpis (jpg, bmp) onako u boljoj rezoluciji da dam ovim ljudima sto sam nasao, da vidimo kako ce uraditi ram, poslace nazad vizuelnu prezentaciju kako bi sam okvir izgledao sa 1.)stampanim ili 2.)graviranim (utisnutim) logom i slovima.
Ako mozes da napravis varijantu sa ispisom Lada Klub Srbija (sve u jednom redu) crvenim slovima i ono www.lada-klub.com tim istim tipom slova...

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Kazem da je farbana, a da stakla nisu vadjena.

Nalepnica je extra. :D

Rus

Post by Rus »

Hm onda bi to značilo da se za svakog člana ponaosob mora štampati zbog broja članske karte, inače ovako ne izgleda loše...

tommy

Post by tommy »

Mislim da bi nalepnice mogle mnogo lepse da se urade. Sto se tice tablica mislim da bi najbolje izgledale sa ispupcenim slovima i da bude znak u elipsi kao na prvoj slici, a 100 din. je meni sasvim ok!

vigmir

Post by vigmir »

Nalepnica je OK.Samo bi bio problem,sto rece Rus, da se za svakog clana stampa posebno zbog broja clanske karte. Mi bi mogli i bez toga.

tommy

Post by tommy »

Meni je daleko od ok ali ako se svima svidja onda je i meni ok. A sto se tice stampanja, moze da se odstampa vise komada, unapred, pa da se dele kako budu dolazili ili zasluzili novi clanovi. Malo ce vise kostati ali kad se jednom naprave nece vise morati da se prave.

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Jel' nekom padaju na pamet kalendari za novu godinu........
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

deckyNS

Post by deckyNS »

Ima raznih varijanti tih nalepnica: ima te elipsaste....kao one za SRB i te oznake, onda one kockaste malo manje koje se lepe napred na staklo kod vozača u uglu i one izdužene isto na staklo (zadnje)....

vigmir

Post by vigmir »

Meni se svidjaju one elipsaste kao oznaka SRB a mogle bi i one sto idu preko cele zadnje sajbe,pri vrhu ili pri dnu kako ko hoce,providne i da recimo belim slovima stoji www.lada-klub.com :D

Alekre

Post by Alekre »

Moze, moze :)

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Meni se bas i ne svidjaju te prevelike....elipsaste su sasvim OK!
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Ni meni se ne svidjaju te prevelike mada ako se odlucimo za njih nema nikakvih problema!
Nasao sam firmu koja se bavi autografikom i pravljenjem nalepnica pa mozda da se oni kontaktiraju da naprave nalepnice!

http://vozd.bravehost.com/

deckyNS

Post by deckyNS »

Mogu da budu i manje, dovoljno je upadljivo...
poželjno je u nekoliko boja (crvena, siva, bela...) pa nek svako bira, zavisno i od boje kola...
a isto tako koristiti isti tip fonta kao što je na logou i na tablicama.

Evo nekih primera kako su naši prijatelji radili to:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Post Reply