Okviri su konacno stigli
Moderator: BokeYGTi
- josif visarionovic
- Site Admin

smrc smrcKamAZ driver wrote:Обзиром на преписку вас двојице - не надај се.zemunac72 wrote:ia u zemun?![]()
![]()
![]()
Obzirom na prepisku vas dvojice - ne nadaj se.![]()
![]()
ja nazalost nisam bio aktivan kad je bila prica o okvirima tako da nisam porucio i platio okvire...ako ostane jedan par rado cu ih kupiti i otici po nih ,,,u smederevo dolazim par puta nedeljno
- letnjikovac
Imam ja jedan par viska ne moras nista da platis samo kad ih dobijem od Alekrea(ja ti ih saljem) ili dogovori se s'nijm pa ih uzmi od njega el moze tako?zemunac72 wrote:smrc smrcKamAZ driver wrote:Обзиром на преписку вас двојице - не надај се.zemunac72 wrote:ia u zemun?![]()
![]()
![]()
![]()
ja nazalost nisam bio aktivan kad je bila prica o okvirima tako da nisam porucio i platio okvire...ako ostane jedan par rado cu ih kupiti i otici po nih ,,,u smederevo dolazim par puta nedeljno
Pozdrav svima,
vidim kad sam otisao bili smo negde na 3 strani, sad na 7....vidi se napredak...
Alekre ajde da te zamolim da jos malo pricuvas te moje okvire, danas sam se vratio i docekala me je nimalo prijatna slika na kolima, jer mi je neki je****tar ukrao prednju registarsku tablicu, i napravio mi nenormalne troskove....i sad moram nove da pravim i novu saobracajnu.....tako da nemam jos novca da sad primam to, pa od sledece nedelje jedan dan cemo se dogovoriti preko PM.....imam sad briga preko glave....
Ne mogu da shvatim da neko iz zajebancije moze da nekome napravi takve probleme i troskove....samo da mi da znam sta ce mu ta jedna tablica....makar da se ovajdio sa obe....
Taman sam mislio da stavim u nove okvire, jer mi je jedna strana bila pukla, al tabla se mogla samo izvuci, drugacije nikako nije mogla da ispadne.....izgleda mu je bio problem sa zadnjom za skidanje....ej bre prvo ti drpisu znacke sa prednje maske, sad ovo.....ko je bese spominjao ono "betoniranje" tih sto kradu? Vala stvarno.....
Gde samo nadje studentu da krade, malo mi je troskova sto imam sad jos ovo

vidim kad sam otisao bili smo negde na 3 strani, sad na 7....vidi se napredak...
Alekre ajde da te zamolim da jos malo pricuvas te moje okvire, danas sam se vratio i docekala me je nimalo prijatna slika na kolima, jer mi je neki je****tar ukrao prednju registarsku tablicu, i napravio mi nenormalne troskove....i sad moram nove da pravim i novu saobracajnu.....tako da nemam jos novca da sad primam to, pa od sledece nedelje jedan dan cemo se dogovoriti preko PM.....imam sad briga preko glave....
Ne mogu da shvatim da neko iz zajebancije moze da nekome napravi takve probleme i troskove....samo da mi da znam sta ce mu ta jedna tablica....makar da se ovajdio sa obe....
Taman sam mislio da stavim u nove okvire, jer mi je jedna strana bila pukla, al tabla se mogla samo izvuci, drugacije nikako nije mogla da ispadne.....izgleda mu je bio problem sa zadnjom za skidanje....ej bre prvo ti drpisu znacke sa prednje maske, sad ovo.....ko je bese spominjao ono "betoniranje" tih sto kradu? Vala stvarno.....
Gde samo nadje studentu da krade, malo mi je troskova sto imam sad jos ovo
nema smisla da uzem okvire a da ih neplatim...nedolazi u obzir.hocu okvire ali da ih platim..ja sam sutra uvece na auto putu i prolalim pored SD. ako neko hoce iz bg da mu uzmem okvire od Alekrea neka se dogovore sa njim a meni neka se javi alekre za dogovor .065/323-323-3letnjikovac wrote:Imam ja jedan par viska ne moras nista da platis samo kad ih dobijem od Alekrea(ja ti ih saljem) ili dogovori se s'nijm pa ih uzmi od njega el moze tako?zemunac72 wrote:smrc smrcKamAZ driver wrote: Обзиром на преписку вас двојице - не надај се.![]()
![]()
![]()
![]()
stop cim...ahaha
- letnjikovac
- letnjikovac