Okviri su konacno stigli

Moderator: BokeYGTi

Post Reply
josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

To nema veze.
Okviri moraju biti poslati u ona mesta iz kojih su nasi clanovi koji su narucili okvire, naravno svako snosi troskove transporta za svoje okvire.

Posao Alekrea je da pozove City Express, Post Express ili neku slicnu firmu i na nas racun da posalje okvire.

Alekre

Post by Alekre »

Adrese na PM od sledecih ljudi:

Decky NS
Choksi
Odkud_Znam
DPavlov

zemunac72

Post by zemunac72 »

KamAZ driver wrote:
zemunac72 wrote:ia u zemun?
Обзиром на преписку вас двојице - не надај се. :D :D :D

Obzirom na prepisku vas dvojice - ne nadaj se. :D :D :D
smrc smrc
ja nazalost nisam bio aktivan kad je bila prica o okvirima tako da nisam porucio i platio okvire...ako ostane jedan par rado cu ih kupiti i otici po nih ,,,u smederevo dolazim par puta nedeljno

letnjikovac

Post by letnjikovac »

zemunac72 wrote:
KamAZ driver wrote:
zemunac72 wrote:ia u zemun?
Обзиром на преписку вас двојице - не надај се. :D :D :D

smrc smrc
ja nazalost nisam bio aktivan kad je bila prica o okvirima tako da nisam porucio i platio okvire...ako ostane jedan par rado cu ih kupiti i otici po nih ,,,u smederevo dolazim par puta nedeljno
Imam ja jedan par viska ne moras nista da platis samo kad ih dobijem od Alekrea(ja ti ih saljem) ili dogovori se s'nijm pa ih uzmi od njega el moze tako?

Alekre

Post by Alekre »

@Zemunac

Ja sam stavio samo pozadi, tako da mi je ostao jedan okvir, ako hoces dacu ti :)

ldjuras

Post by ldjuras »

Alekre, jesi li poslao okvire za NS, jer ja do sada nista nisam dobio

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

Ma, zezas me! Pa evo ja spavam na tezgama na Futoskoj i cekam kad ces da javis :lol:
moja Lada, gazi svakog gada...;)

deckyNS

Post by deckyNS »

Pozdrav svima,
vidim kad sam otisao bili smo negde na 3 strani, sad na 7....vidi se napredak...

Alekre ajde da te zamolim da jos malo pricuvas te moje okvire, danas sam se vratio i docekala me je nimalo prijatna slika na kolima, jer mi je neki je****tar ukrao prednju registarsku tablicu, i napravio mi nenormalne troskove....i sad moram nove da pravim i novu saobracajnu.....tako da nemam jos novca da sad primam to, pa od sledece nedelje jedan dan cemo se dogovoriti preko PM.....imam sad briga preko glave....

Ne mogu da shvatim da neko iz zajebancije moze da nekome napravi takve probleme i troskove....samo da mi da znam sta ce mu ta jedna tablica....makar da se ovajdio sa obe....

Taman sam mislio da stavim u nove okvire, jer mi je jedna strana bila pukla, al tabla se mogla samo izvuci, drugacije nikako nije mogla da ispadne.....izgleda mu je bio problem sa zadnjom za skidanje....ej bre prvo ti drpisu znacke sa prednje maske, sad ovo.....ko je bese spominjao ono "betoniranje" tih sto kradu? Vala stvarno.....
Gde samo nadje studentu da krade, malo mi je troskova sto imam sad jos ovo :evil: :evil:

Bojan

Post by Bojan »

Ma to neko radi iz obesti ne zato sto mu treba.Imas takvih pametnjakovica svuda,samo da naprave stetu da imaju sta da pricaju posle
http://suv-freak.forum-2007.com

Alekre

Post by Alekre »

Decky, ja sam tebi (kao i svima) zapakovao okvire. Fale mi adrese od tebe
Choksi
Odkud_Znam
DPavlov

Hocu sve da posaljem ''iz ma'' da se ne cimam jer sam i ja upao u govna da izvinite ovih dana.

ldjuras

Post by ldjuras »

tommy pocni da dizes sator jer kako je krenulo docekaces prolece dok do nas stignu okviri :D

zemunac72

Post by zemunac72 »

letnjikovac wrote:
zemunac72 wrote:
KamAZ driver wrote: Обзиром на преписку вас двојице - не надај се. :D :D :D

smrc smrc
Imam ja jedan par viska ne moras nista da platis samo kad ih dobijem od Alekrea(ja ti ih saljem) ili dogovori se s'nijm pa ih uzmi od njega el moze tako?
nema smisla da uzem okvire a da ih neplatim...nedolazi u obzir.hocu okvire ali da ih platim..ja sam sutra uvece na auto putu i prolalim pored SD. ako neko hoce iz bg da mu uzmem okvire od Alekrea neka se dogovore sa njim a meni neka se javi alekre za dogovor .065/323-323-3
stop cim...ahaha

letnjikovac

Post by letnjikovac »

@zemunac72 Daj nemoj me zajebavati da se ciganisem za 150 dinara ako prolazis kroz SD slobodno uzmi jedan par okvira od mojih(ja sam uzeo 3 para) ako ne uzmes ja cu ti ih poslati na kucnu adresu a ako ti je stalo da ih bas platis platices mi pice na skupu moze tako?

zemunac72

Post by zemunac72 »

moze kad si navalio...mada....to ce onda biti skuplje.... :lol: :lol:
oces da uzmem i tvoje okvire ako si negde u bg?

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Nisam, ja sam u Sapcu trenutno i nadam se da ce Alekre da mi ih posalje ovih dana!

Post Reply