Lada susret u Subotici
Moderator: BokeYGTi
Lada susret u Subotici
da li ima zainteresovani da se napravi neki skup ovde na severu,mozemo poslati mail ladasima iz Madjarske da dodju ovde im je najblize.a ja se mogu angazovati oko skupljanja ljudi sa ladama iz okoline subotice.
ajde kada bi ko mogao da vidimo da napravimo neki spisak npr.ako bi nesto bilo od ovoga da trazim mesto za skup mozda cak na javnoj povrsini na palicu kao sto su oldtajmeri pravili skup(okupljanje,defile kroz grad itd.)
1. januar ko moze
2. februar ko moze
3. mart ko moze
4. april ko dosao dobro dosao
za 4 meseca se valjda mozemo dogovoriti.
napravimo neko takmicenje sa prigodnim nagradama
1. mesto npr. vrednosti 2000,00 dinara
2. mesto npr. vrednosti 1000,00 dinara
3. mesto npr. vrednosto 500,00 dinara
ko ima viska delova ponese da napravimo neku trampu ili za delove ili za pare.
ajde kada bi ko mogao da vidimo da napravimo neki spisak npr.ako bi nesto bilo od ovoga da trazim mesto za skup mozda cak na javnoj povrsini na palicu kao sto su oldtajmeri pravili skup(okupljanje,defile kroz grad itd.)
1. januar ko moze
2. februar ko moze
3. mart ko moze
4. april ko dosao dobro dosao
za 4 meseca se valjda mozemo dogovoriti.
napravimo neko takmicenje sa prigodnim nagradama
1. mesto npr. vrednosti 2000,00 dinara
2. mesto npr. vrednosti 1000,00 dinara
3. mesto npr. vrednosto 500,00 dinara
ko ima viska delova ponese da napravimo neku trampu ili za delove ili za pare.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ljudi bilo bi lepo da se mi skupimo, ko kaze da moraju sve Lade da dodju?
Bas zato mi koji smo dalje mozemo nekako da se iskombinujemo po 2-3 u jedan auto i naravno podelimo troskove 
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
dok je hladno vreme, sa snegom/mrazevima, okupljanje ima manje drazi. zamisli defile kroz grad dok pada sneg ili duva kosava, ljudi (i prolaznici i vozaci) ne vide ni gde idu pa nece videti ni nas dok prolazimo pored njih. u takvim uslovima nema smisla odrzavati takmicenja (drag ili drift po zaledjenom putu je besmislen). ako se prolepsa vreme u januaru/februaru-sve je drugacije ali ko moze biti 100% siguran u dugorocnu vremensku prognozu
osim toga, januar i februar za sve studente znace ispitni rok i pocetak predavanja.
ja pocinjem da spremam jedno veliko govno od ispita i do kraja januara moram da se posvetim njemu a ako polozim pismeni onda do 10. februara ucim usmeni, 16. mi pocinju predavanja (mada to i nije toliko bitno, od njih ionako nikad nisam video vajdu a i sve sam to "slusao" prosle godine).
od 15. marta pocinje martovski ispitni rok (ako ne polozim u januaru-opet spremam ono isto govno, ili, ako ga polozim, spremam neko drugo)
ako se ne organizujemo da aprila, mislim da je bolje da iskuliramo tj posvetimo se organizaciji odlaska u Cesku u maju. ja sam na tu ideju mnogo vise nalozen.
ne shvatite me pogresno-ja jesam za organizovanje skupova i samo sam pokusao da skrenem paznju na neke realne probleme i okolnosti
nadam se da mi vojvoda nece zameriti
osim toga, januar i februar za sve studente znace ispitni rok i pocetak predavanja.
ja pocinjem da spremam jedno veliko govno od ispita i do kraja januara moram da se posvetim njemu a ako polozim pismeni onda do 10. februara ucim usmeni, 16. mi pocinju predavanja (mada to i nije toliko bitno, od njih ionako nikad nisam video vajdu a i sve sam to "slusao" prosle godine).
od 15. marta pocinje martovski ispitni rok (ako ne polozim u januaru-opet spremam ono isto govno, ili, ako ga polozim, spremam neko drugo)
ako se ne organizujemo da aprila, mislim da je bolje da iskuliramo tj posvetimo se organizaciji odlaska u Cesku u maju. ja sam na tu ideju mnogo vise nalozen.
ne shvatite me pogresno-ja jesam za organizovanje skupova i samo sam pokusao da skrenem paznju na neke realne probleme i okolnosti
nadam se da mi vojvoda nece zameriti
Maj je mozda bolji termin, obično bude topao, jesam za ideju okupljanja (posto sam odskora u LKS, volio bih da vidim kako to izgleda), naravno da li će to biti izvodivo u mom slučaju, opet zavisi od drugih faktora, ali u svakom slučaju treba nastojati da se organizuje. Možda okupimo i "delegaciju" iz Republike Srpske pa dođemo.
Kao i prošli put inače, doduše pre skoro dve godine.
http://www.flickr.com/photos/goxxy/sets ... 178275239/
http://www.flickr.com/photos/goxxy/sets ... 178275239/
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]