Zupčasti sam ostavio onaj što je ostao bez zuba!Pa,valjda se podrazumeva da sam zamenio i kaiš jer je prethodni uništen.Vodena pumpa je u redu,španer takođe,ulje ostalo u karteru i samo doliveno koliko treba,a u antifriz dolivena destilovana.U prvom postu sam napisao da bih trebao da kupim drugi auto,tako da mi ne pada na pamet da ulažem u ovu.Da je nisam registrovao 11.04. ne bi je ni popravljao ,a ovako...Boki78 wrote:a nov zupcasti, vodena pumpa, spaner, ulje i antifriz idu gratis?
Lada 111 DA ili NE?
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
-
turbo dvigatelj
Re: Lada 111 DA ili NE?
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
A tad kad si pisao,nisam ni pomisljao da uskoro pazarim novog Volvoa...Imre wrote:100% se slazem.vazman wrote: Malo sam lud i doslovno moram da vozim ruska kola- ovo je dio mene.. Nekako, ništa, ništa i ništa mi ne znače ovi zapadnjaci, možda me Volvo zna malo da povuće.. bila su kod kuće 2., .. Dacia dolazi u obzir ako razmišljam strogo racionalno, ali šta bih bio čovjek ako bih samo racionalno razmišljao - robot.
Jutros došao iz Grčke sa letovanja. Lajka ne za 5 nego za 10, natovarena do bola sa sve kutijom išla zakonskih 120-130km/h bez ikakvih problema, jedino su se kočnice malo bunile ali je baš bila natovarena (ko manji kamion).
A ono naj, naj bitnije potrošnja za neverovanje (za one koji ne veruju čuvam račune) 1555km sa 116.02L plina + benzina za paljenje 10 puta. Ili 7.46L plina / 100km.
Po meni za preporuku.
A ono naj, naj bitnije potrošnja za neverovanje (za one koji ne veruju čuvam račune) 1555km sa 116.02L plina + benzina za paljenje 10 puta. Ili 7.46L plina / 100km.
Po meni za preporuku.
Lajkujem za informacije koje je Choksi izneo u vezi njegove Lajke.
Sta se desava sa samarom??? Da nije slucajno sa troje vrataturbo dvigatelj wrote:tako da mi ne pada na pamet da ulažem u ovu....
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-Bravo drugar!!!choksi wrote:Jutros došao iz Grčke sa letovanja. Lajka ne za 5 nego za 10, natovarena do bola sa sve kutijom išla zakonskih 120-130km/h bez ikakvih problema, jedino su se kočnice malo bunile ali je baš bila natovarena (ko manji kamion).
Po meni za preporuku.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Nesto da pitam pa za primer uzimam ovu ladu. http://www.kupujemprodajem.com/lada-111 ... ter_id=893
Ima motor na karburator, pa pitam dali je bilo fabricki takvih 11x lada sa motorom na karburator ili su ovo vlasnici nesto prepravljali.
I jos nesto, ovaj motor dosta lici na samarin, dali je to isti motor ili nije?
Ima motor na karburator, pa pitam dali je bilo fabricki takvih 11x lada sa motorom na karburator ili su ovo vlasnici nesto prepravljali.
I jos nesto, ovaj motor dosta lici na samarin, dali je to isti motor ili nije?
Ja mislim da je bilo fabrickih na karb i da je isti motor kao u samari
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
motor jeste isti kao u Samari, prve serije 11x serije su sa Samarinim 1.5 motorom. s tim sto umesto karba imaju Injection sistem, kao i poslednji modeli Samare. a ovde je to skinuto i prepravljeno na karb zbog lakse i jeftinije ugradnje TNG-a.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Postoje 11x Lade sa karburatorskim motorom. Čak iz kataloga dijelova se mogu naručivati originalni dijelovi za njih. Ali mislim da takve nisu bile za izvoz van Rusije, tako da je ta vjerojatno prerađena.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...