Danas sam ponovo usao u istu krivinu i bez ikakvih problema. Definitivno je neki problem u vezi posudice u kojoj se nalazi pumpaili sama pumpa.
Dakle problem se javlja samo kada je u rezervoaru mala kolicina benzina, ispod 6-7 lit., (na uzbrdicama, u krivinama, i pri naglom ubrzavanju) a u suprotnom je sve OK
stucanje lade 110
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: stucanje lade 110
Sipanje aditiva, kao moguće resenje problema, koje forsira altinjain , mislim da ne bi bilo od koristi zbog ranije navedenih razloga, jer auto ide bez problema kada je u rezervoaru više od 1/4 goriva. Dakle , neki je problem u vezi pumpe i posudice.
Prodje par godina...Uglavnom sam vozio sa vise od pola punog rezervoara i nikakvih problema nisam imao.
Pre neki dan krenuo sam sa oko 8 lit goriva uzbrdo i opet auto stade . Vratih se nazad do b.pumpe i nasuh 20 lit benzina. Posle toga nikakvih problema.
Resavam problem kad potrosim gorivo i izvestavam o ovoj zagonetki.
Pre neki dan krenuo sam sa oko 8 lit goriva uzbrdo i opet auto stade . Vratih se nazad do b.pumpe i nasuh 20 lit benzina. Posle toga nikakvih problema.
- tomo 110
- Automobil: lada 110 1.5 16v
djmiros wrote:Prodje par godina...Uglavnom sam vozio sa vise od pola punog rezervoara i nikakvih problema nisam imao.
Ovakav problem imam i ja .Ovo sam otkrio pre par godina ,menjosam filter za gorivo ,merio pritisak pumre za gorovo,nista.
Problem se javnja kada gorivo je na minimum, i kad se krecem uzbrdo a pogotovo ako ima i desna krivina tada lada odma gasi 100%.Pocekam malo da se smiri auto a zatim upali.
Sigurno nema goriva dovoljno pa povuce vazduh.Moze da se kaze da je mana sistema za gorivo,a i nije preporuclivo da se vozi na min. gorivo.
Kad potrosim gorivo ima da udjem u desnu krivinu
valjda je to kad skreces udesno
pa cu i to da proverim

valjda je to kad skreces udesnopa cu i to da proverim
- tomo 110
- Automobil: lada 110 1.5 16v
djmiros wrote:Kad potrosim gorivo ima da udjem u desnu krivinu
valjda je to kad skreces udesno
pa cu i to da proverim