Izbacuje antifriz kroz posudu za dolivanje
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Izbacuje antifriz kroz posudu za dolivanje
mali hladnjak je oko 35e,ali probaj da ga zakrpis,sipaj onaj Wurt sredstvo za zaptivanje hladnjaka,mozda pomogne,meni je pomoglo,i to za veliki hladnjak.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
lada-senta
Da, znam cenu,ali sam odneo kod majstora ko radi sa plastikom,i on je zakrpio...to je bio laksi deo,tezi,da ga izvadimo. Napravio sam slike,kako je izgledao auto dok smo stigli do malog radiatora.Ako neko objasni kako moze ovde da se prikluce slike,stavicu...da svako razmisli ako pomisli na takvu glupost kao mi:-) Mislim da bi mnogi bili iznenadeni slikama:-)
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
da,to je zajeb...doci do malog hladnjaka,znam.Dobro je ako si uspeo da ga okrpis,je l' isto od aluminijuma?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
lada-senta
Pozdrav,da jeste,nije to bio problem nego kvalitet plastike na ivici.Naime ,ispostavilo se da je bila fabricka greska u livjenju plasticnog dela,zato mi je dobijao fals vazduh kod onog malog priklucka koji treba da vodi vazduh nazad kod expazionog lonca. Ali majstor koji radi lepjenje plastike,je rekao da retko kad vidi tako los kvalitet plastike u kolima,jedva je mogao da zakrpi....on zalepi,pa jedva taknemo,otpusti....pa smo ipak nasli resenje. Ali mislim da je to uvek bio i cini mi se ostao problem ladinih hladnjaka.Ranije sam vozio 12 godina Samaru pa kodjega isto se uvek polomio onaj mali odusnik na velikom hladnjaku...
-
masan_motor
Iščitah temu, svi se žale a jel neko rešio ovaj problem izbacivanja rashladne tečnosti iz posude? Šta je problem na kraju?
Kod mene je bio zaprljan sistem, isprao sve lepo krvnicki i reseno.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Imam ja rešenja za sistem, dobar antifriz i pun gas pa negde ce probije :-D
@masan motor
Daj bogati vidi za ono pomeranje grane,izbacio sam fotku tamo, ako imas 16v motor. Dok ne svrati Bryoni.On ima 16v
Daj bogati vidi za ono pomeranje grane,izbacio sam fotku tamo, ako imas 16v motor. Dok ne svrati Bryoni.On ima 16v
-
masan_motor
Neam iam 8 ventila, rešili problem tako što smo sipali antifriz G12 i zamenili puknutu posudu. Sad radi ko švajcarski sat
Nemož lada 112 da radi bez antifriza, odmah kuva i stvara pritisak koji razvali celu instalaciju rashladnog sistema.
Nemož lada 112 da radi bez antifriza, odmah kuva i stvara pritisak koji razvali celu instalaciju rashladnog sistema.