Osigurac F6
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: Osigurac F6
Mozes da pokusas,kod uvoyacevih nogu da skines plastiku i videces dzek sto ide do upaljaca. Ima dve zice. Ako je radio tu prespajan onda imas jednu zicu verovatno plus uzet za radio. Raskaci taj dzek i iskljuci upaljac. Onda vidi dal ima problem satim osiguracem. Meni je tako povezan radio u autu. Koristio sam onaj kineski mp3 fm u upaljacu. nakon nekog vremena crkne osigurac,ja zamenim opet isto,i opet,i opet....ono taj kiney mi pojebao plekice u upaljacu pa se dodirivali kada ga ubodem. problem je bio u kucistu upaljaca.
- belipotok2
- Automobil: lada111 1.5 8v
jedno pitanje cika stevane,nevezano za osigurace
a to je u poslednje vreme na 111-tici palim sa malo vise verglanja oko 4-5 sekundi,ranije sam ga palio
na pola kljuca ,sta se tu zbrckalo,nasta treba da obratim paznju
hvala na odgovoru
a to je u poslednje vreme na 111-tici palim sa malo vise verglanja oko 4-5 sekundi,ranije sam ga palio
na pola kljuca ,sta se tu zbrckalo,nasta treba da obratim paznju
hvala na odgovoru
Šta da ti kažem,kad ništa neznam
I ja imam isti problem. Mislim da se radi o brizgaljkama, vreme je da se ociste...
- belipotok2
- Automobil: lada111 1.5 8v
neznam koliko pomaze likvi moli za ciscenje dizni,povremeno sipam i isto se desava,da nije nesto sa regulatorom pritiska goriva,svecica/imam neke bosna /mozda bi treba da zamenim za neke bolje,al vise neznam koje da stavim,mozda neki senzori...koga god pitam ovde kod mene u selendri niko nezna
Šta da ti kažem,kad ništa neznam
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Verovatno nepovratni ventil na pumpi goriva.
Daj kontakt, sačekaj da pumpa nagruva pritisak, zaverglaj delić sekunde da otvori dizne, vrati ključ na nulu, ponovo daj kontakt, sačekaj pumpu i zaverglaj. Ako odma upali onda je nepovratni ventil.
Usput očisti senzor bregaste, radilice i njihove kontakte, proveri akumulator i masu )pojačaj masu direktno an glavu ako sumnjaš), kablove za svećice, promeni svećice tj stavni nešto čestito poput Denso, NGK, Brisk, Beru..
Daj kontakt, sačekaj da pumpa nagruva pritisak, zaverglaj delić sekunde da otvori dizne, vrati ključ na nulu, ponovo daj kontakt, sačekaj pumpu i zaverglaj. Ako odma upali onda je nepovratni ventil.
Usput očisti senzor bregaste, radilice i njihove kontakte, proveri akumulator i masu )pojačaj masu direktno an glavu ako sumnjaš), kablove za svećice, promeni svećice tj stavni nešto čestito poput Denso, NGK, Brisk, Beru..
Interesantan odgovor za nepovratni ventil.
Gde se nalazi, da li se i kako menja-remontuje?