Labavi štrafovi!

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
Pane
Automobil: lada 110 8li

Labavi štrafovi!

Post by Pane »

Leto, vreme odmora, a nema gde otići na more, jer nas niko neće u svetu zbog korone katastrofe u zemlji. Pa tako, Ladica ima posetu s moje strane svakoga dana. Kupim malu bociću sa uljem za podmazivanje (pakovanje kao WD40) da podmažem sva vrata, šarke, mehanizme vrata i sl. I šokiram se. Štrafovi br. 10 koji zaštrafljuju ne šarke, vec onaj mali mehanizam izmedju njih, labavi, možes ih rukom okretati, a i mrda se sve oko njih kada pokrečes vrata. Uzmem ključ br. 10 i sva četvora vrata lepo zaštrafim. Otvorim gepek, ista situacija iznutra, što se tiče štrafova takodje br.10, kojima je učvrscen spojler. I njih sam mogao rukom okretati. Proverim haubu i ispod nje, sve u redu. Sutra ću ići dalje, da vidim i ispod automobila kakva je situacija, pa kod motora itd. Sečam se da sam citao u vezi zastavinih vozila da treba, kada kupiš auto, da pritegneš svaki štraf. Ne znam da li je to slučaj i sa zapadnim automobilima, možda, da ne kudimo samo Ruse. Eto, jedno malo uskustvo, nije loše ako ste besposleni, bez pravog odmora zbog korone situacije, da pritegnete auto. To je na vazduhu, nije opasno, a može biti od koristi. :D

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Re: Labavi štrafovi!

Post by Dare »

Sad ti je auto utegnut :)

Sa mojom Nivom je drugačiji slučaj. Svaki šraf je bio ludački stegnut! Sad bukvalno za svaki mogu da znam da li sam ga ja skidao ili je fabrički montiran. :) Za fabričke treba cevka od pola metra :)

Pane
Automobil: lada 110 8li

Re: Labavi štrafovi!

Post by Pane »

Nije bilo votke dok je Rus sklapao tvoju Ladu. Sretnik!

Post Reply