Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110
Juce sam imao saobracajku na auto-putu kod Forma Ideale salona. Potrebna mi je hauba, krila, vezni lim-donji, zadnji levi migavac, oba prednja i i farovi (mogu i samo stakla). Lada 110, metalik siva C4. Hvala ljudi unapred!
Re: Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110
Ja mogu samo da ti kazem u Kraljevu ili Kragujevcu gde ima to da se kupi ako trazis radnje za tovLADA wrote:Juce sam imao saobracajku na auto-putu kod Forma Ideale salona. Potrebna mi je hauba, krila, vezni lim-donji, zadnji levi migavac, oba prednja i i farovi (mogu i samo stakla). Lada 110, metalik siva C4. Hvala ljudi unapred!
Re: Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110
Moze. Hvala ti. Prvo pokusavam po auto-otpadima da pronadjem nesto ali tesko ide...markotri wrote:Ja mogu samo da ti kazem u Kraljevu ili Kragujevcu gde ima to da se kupi ako trazis radnje za tovLADA wrote:Juce sam imao saobracajku na auto-putu kod Forma Ideale salona. Potrebna mi je hauba, krila, vezni lim-donji, zadnji levi migavac, oba prednja i i farovi (mogu i samo stakla). Lada 110, metalik siva C4. Hvala ljudi unapred!
Zna li neko dobrog plasticara gde bi mogao da ispeglam branik? Nije mnogo ostecen tako da moze da se sredi...
JA sam imao pre 4 godine gadnu saobracajku.Menjao sam prednja i zadnja leva vrata,prednji far,prednji branik i sve sam nasao u autodelovi MAKO KRaljevo.Ista firma ima i u Kragujevcu radnju.Ako te interesuje mogu da ti pronadjem broj,tu mi je negde pa da ti javim.Secam se da i nije toliko bas skupo bilo.Ne znam kako je sad
Zvao sam sve moguce prodavnice auto-delova i procena je da ce mi trebati oko 500 evra za delove. Kad na to dodje farbanje, lakiranje i ruke majstora dolazi se do cifre od 1000 evra. Inace saobracajka se desila tako sto je neizivljeni vozac fiata bravo obilazio automobile sa svih mogucih strana i vozio sto bi rekli agresivno. Dosao je skroz do automobila ispred sebe, nije mogao da ukoci niti da skrene desno i zakucao se u bankinu. Okretao se po putu. Ja sam bio iza (vozio 50 po proceni saobracajaca na osnovu tragova kocenja 18 metara) i pokusao da pobegnem u desnu traku. On se od bankine odbio na mene tj. moje levo krilo i odbio se. Sreca niko nije povredjen. Najverovatniji ishod- Kazna za mene oko 6000 din. Moje osiguranje ce mu isplatiti stetu za kontakt sa Ladom on snosi trosak za udarac u bankinu a ja placam svoju stetu... Bicu kriv sto nisam odrzao rastojanje od 50 metara na auto putu u centru Beograda u 17h u najvecem spicu. Rastojanje koje sam imao od tog automobila ispred mene je bilo oko 25 metara... Osim ako sudija za preksaje ne proglasi vozaca fiata krivim...
- nemanya
- Automobil: NIVA 4x4
Bato,posavetuj se ti sa tvojim advokatom,a mogao bi da tražiš i veštačenje.
Soma evra nije za bacanje.
Pokušaj da pronađeš neke očevidce saobraćajke,da potvrde u tvoju korist.
Ako se on okretao po putu,ne verujem da nema njegovih tragova guma po putu.
Ako se on odbio na tebe,to će veštačenje da utvrdi,kao i to da je presecao kolonu.
50km/h na auto-putu je smešna brzina,ako se svi ponašaju uljudno i ne prave zahebanciju presecajući kolonu.
Soma evra nije za bacanje.
Pokušaj da pronađeš neke očevidce saobraćajke,da potvrde u tvoju korist.
Ako se on okretao po putu,ne verujem da nema njegovih tragova guma po putu.
Ako se on odbio na tebe,to će veštačenje da utvrdi,kao i to da je presecao kolonu.
50km/h na auto-putu je smešna brzina,ako se svi ponašaju uljudno i ne prave zahebanciju presecajući kolonu.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v