Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
vLADA

Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110

Post by vLADA »

Juce sam imao saobracajku na auto-putu kod Forma Ideale salona. Potrebna mi je hauba, krila, vezni lim-donji, zadnji levi migavac, oba prednja i i farovi (mogu i samo stakla). Lada 110, metalik siva C4. Hvala ljudi unapred!

markotri

Re: Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110

Post by markotri »

vLADA wrote:Juce sam imao saobracajku na auto-putu kod Forma Ideale salona. Potrebna mi je hauba, krila, vezni lim-donji, zadnji levi migavac, oba prednja i i farovi (mogu i samo stakla). Lada 110, metalik siva C4. Hvala ljudi unapred!
Ja mogu samo da ti kazem u Kraljevu ili Kragujevcu gde ima to da se kupi ako trazis radnje za to

vLADA

Re: Saobracajka-Potreni delovi za Ladu 110

Post by vLADA »

markotri wrote:
vLADA wrote:Juce sam imao saobracajku na auto-putu kod Forma Ideale salona. Potrebna mi je hauba, krila, vezni lim-donji, zadnji levi migavac, oba prednja i i farovi (mogu i samo stakla). Lada 110, metalik siva C4. Hvala ljudi unapred!
Ja mogu samo da ti kazem u Kraljevu ili Kragujevcu gde ima to da se kupi ako trazis radnje za to
Moze. Hvala ti. Prvo pokusavam po auto-otpadima da pronadjem nesto ali tesko ide...

Zna li neko dobrog plasticara gde bi mogao da ispeglam branik? Nije mnogo ostecen tako da moze da se sredi...

nemanya
Automobil: NIVA 4x4

Post by nemanya »

Ima u Malom Mokrom Lugu preko puta OMV pumpe jedan.

E sad,kako radi to ne znam...

markotri

Post by markotri »

JA sam imao pre 4 godine gadnu saobracajku.Menjao sam prednja i zadnja leva vrata,prednji far,prednji branik i sve sam nasao u autodelovi MAKO KRaljevo.Ista firma ima i u Kragujevcu radnju.Ako te interesuje mogu da ti pronadjem broj,tu mi je negde pa da ti javim.Secam se da i nije toliko bas skupo bilo.Ne znam kako je sad

vLADA

Post by vLADA »

Zvao sam sve moguce prodavnice auto-delova i procena je da ce mi trebati oko 500 evra za delove. Kad na to dodje farbanje, lakiranje i ruke majstora dolazi se do cifre od 1000 evra. Inace saobracajka se desila tako sto je neizivljeni vozac fiata bravo obilazio automobile sa svih mogucih strana i vozio sto bi rekli agresivno. Dosao je skroz do automobila ispred sebe, nije mogao da ukoci niti da skrene desno i zakucao se u bankinu. Okretao se po putu. Ja sam bio iza (vozio 50 po proceni saobracajaca na osnovu tragova kocenja 18 metara) i pokusao da pobegnem u desnu traku. On se od bankine odbio na mene tj. moje levo krilo i odbio se. Sreca niko nije povredjen. Najverovatniji ishod- Kazna za mene oko 6000 din. Moje osiguranje ce mu isplatiti stetu za kontakt sa Ladom on snosi trosak za udarac u bankinu a ja placam svoju stetu... Bicu kriv sto nisam odrzao rastojanje od 50 metara na auto putu u centru Beograda u 17h u najvecem spicu. Rastojanje koje sam imao od tog automobila ispred mene je bilo oko 25 metara... Osim ako sudija za preksaje ne proglasi vozaca fiata krivim...

nemanya
Automobil: NIVA 4x4

Post by nemanya »

Bato,posavetuj se ti sa tvojim advokatom,a mogao bi da tražiš i veštačenje.
Soma evra nije za bacanje.
Pokušaj da pronađeš neke očevidce saobraćajke,da potvrde u tvoju korist.

Ako se on okretao po putu,ne verujem da nema njegovih tragova guma po putu.
Ako se on odbio na tebe,to će veštačenje da utvrdi,kao i to da je presecao kolonu.
50km/h na auto-putu je smešna brzina,ako se svi ponašaju uljudno i ne prave zahebanciju presecajući kolonu.

m.deki

hauba

Post by m.deki »

Vlado imam ganc novu haubu greskom covek kupio i ostavio mi da prodam.
Dao bih je po 30% nizoj ceni od nove.
Provericu sutra koliko kosta nova,a ti ako si zainteresovan nazovi me na tel 064/133-45-89.

vLADA

Post by vLADA »

Deki,

Kupljeno. Samo da organizujem kako da je prevezem do Loznice, pošto je tamo sredjujem. Hvala na popustu!!! Vidimo se u NS za par dana.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

jel ti kasko osiguran auto?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

vLADA

Post by vLADA »

Radim za jednu lizing kompaniju pa za nas zaposlene nije obavezno kasko osiguranje. Nisam ga uzeo da bih ustedeo na startu sa troskovima... Na greskama se uci... jbg...

Post Reply