slicna prica kao u temi za samare:
imam ponudu da kupim 110 ku bez papira (nije kradena, nije stranac...) za razumne pare. stanje auta je srednje zalosno. vozilo je napusteno i stajalo je na ulici par godina. meni ne treba, osim nekih sitnica (zanimaju me mozda el podizaci, prednje kocnice...). ako ima zainteresovanih za delove, kupio bih je pod uslovom da je raskantam i rasprodam u najkracem mogucem roku. cene bi bile umerene, ne jurim neku veliku zaradu ali i necu da se cimam skroz dzabe.
ima li zainteresovanih???
Ja sam zainteresovan posto sam imao izeltanje sa puta sad za vikend i 110 mi je solidno stradala. U ponedeljak idem kod limara da vidim sta i koliko, ali mogli bi da se dogovorimo oko ove lade za delove...
Nikad se ne svadjaj sa budalom, mozda ljudi nece primetiti razliku...
zao mi je da cujem. nisam stigao da odem da oslikam detaljno 110 ku, ceo "praznik" sam proveo u kanalu ispod moje lade, sutra prekosutra ce biti vise informacija
e ljudi, pojma nemam sta je na kraju bilo sa tom ladom. nije bilo bas nekog interesovanja ovde pa sam odustao.
moze samo ceo auto, a ta kombinacija mi se isplati samo ako bar pola auta prodam odmah. pojma nemam gde je stajao. pre par meseci kad je bila aktuelna ova prica bio je na placu gde su zaplenjena vozila
Jel znate nekoga ko prodaje prednji branik. Jos ako je metalik-tamno- zeleni? "Ulovio" sam zeca pocetkom prosle godine, a prosli mesec na Zrenjanincu macku