Suncobran
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Suncobran
Lada 111 suncobran kod suvozaca se pokvario pa pada dole. U svim prodavnicama u zrenjaninu su me rekli da to necu naci. Pokusavao sam da zaglavim plastiku i svasta drugo sa bledim rezultatima(dva dana drzi posle pada). Ima li iko ideju sta da radim
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Da li je pukla ona plastika kao stipaljka? Ako nije onda probaj da obmotas oko tog dela sto ulazi u stipaljku,ne znam stavi neku malu tkaninu,pa uvezi kanapom,to je bukvalno oko par centimetara tkanine,neku staru majicu iseci i onda u rolnu savij..probaj,drugo ne znam zaista..mozda pomogne
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
Ne znam kako je to u desetkama, ali meni je u Samari godinama padao vozacev suncobran dok mi majstor jednog dana nije pokazao obican krstasti sraf koji mi je izbijao oci, a koji bukvalno steze skaj oko osovinice koja je ulazila u onaj plasticni "klik" pored retrovizora, malo stegnes i vise ne pada.
Vidi da nije nesto na tu foru, a ako je plastika kao u ovom mom Rumunu, pa oblajznula, ne drzi, onda ne znam sta da ti kazem, otpad je sigurno dobro resenje.
Vidi da nije nesto na tu foru, a ako je plastika kao u ovom mom Rumunu, pa oblajznula, ne drzi, onda ne znam sta da ti kazem, otpad je sigurno dobro resenje.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.