glupi parking!

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
dado_bl
Automobil: lada,reno,zastava

glupi parking!

Post by dado_bl »

postoje dani u mjesecu kad svaki covjek pozeli da ima lim na autu debel bar 3 milimetra.neko se naslonio ili ne znam ni ja sta na blatobran zadnji desni i lim se udubi na parkingu kod tempa.to mi se vec peti put desava.valja sutra poraniti i auto limaru odvesti da pokusa lim izvuci.srecom nije farba pukla

dado_bl

Post by dado_bl »

lade 112 a i ostale 11* imaju bas slab lim.... majku mu..

Zoran666

Post by Zoran666 »

dado_bl wrote:lade 112 a i ostale 11* imaju bas slab limp.... majku mu..
a da vidis tek u fiata...
jeste pocincan, 13 godine bez trunke hrdje, ali sto je mekan...
ja zatvarao haubu, da ne lupa ja je pritisnem rukom i iskrivim na tom mjestu. limar je vratio gumenim cekicem, boja nije popucala.
Idi gledaj u sunce ili tako nesto!
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]

dado_bl

Post by dado_bl »

ali ipak,prije par dana vidim sudar far u far lade 112 i audija A6.lada ga pretvorila u kamaru spremnu za otpad :D

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

tolko o slabom limu, ako hoces jak onda uaz... i nema sikiracije :D
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Mene je komsinica''pametna'' lupila toyotom,ide dama gas i otpozadi,bum...ja izadjem,njoj pukla zadnja svetla,i branik naprsnuo,sta reci,a lajka...ni ogrebana :)
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Beagle

Post by Beagle »

Ne znam za limariju, ali brannici su natprosecno jaki na ladama :D

Bila meni Lajka natovarena do vrha (petoro ljudi + pun gepek), i ja skroz smetnuo sa uma tu cinjenicu i na jednom strmom parkingu ne zakocim dovoljno i drvo me zaustavi. Braniku nije bilo nista (a lepo sam tucnuo u drvo). Skoro me je i jedan tip sa jugom udario otpozadi. Branik citav (malo lak ogreban), a jugo havarija.
Lada 111 1.5GTE 16v + BRC Sequent

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

Secam se k`o juce da je bilo, cale se uparkirava, iza bandera od ulicne rasvete, a ona je blize ivicnjaku nego sto ima od zadnjih tockova i kraja zadnjeg branika i cale konta ima mesta i tera tockove do ivicnjaka kao i obicno i kad je tupnulo... Majku mu, nije ivicnjak tako ostar... Zvekn`o si ti, cale, po banderi... izadjemo, pogledamo... Ruskinja se pravi luda kako da nas za`ebava, cak se ni plastika nije deformisala, nista.

Ako je tak`a stvar, ondak dobro. Branik od betona, ovog sadasnjeg plastikanera nismo testirali.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

rascho
Automobil: Lada 112 1.5 16V

Post by rascho »

Kada sam se ja zabio u nekog Fiata sa oko 50km/h, ravno u njegovu desnu stranu (čovjek imao 2.52 alkohola u krvi pa me nije primjetio, a ja bio na glavnoj cesti) Fiat se udubio skoro do pola, a meni pukao lijevi far, hauba se tek jako malo savila pri vrhu, popucala plastika na braniku i lijevi blatobran se malo iskrivio kako ga je branik pogurao nazad. Sve u svemu nalijepio sam najlon preko fara i jedva da se primjetila šteta.
Na jednom zidiću sam ostavio crni trag od ruba okvira za tablicu, točno se fino vidjelo gdje se tablica zalijepila. Taj okvir je popucao, a braniku ništa.
A jučer prolazimo pored citroena C4 od prijatelja i ja ga pritisnem prstom ispred prednjih desnih vrata, kao da sam pritisnuo onaj malo jači karton. Zato se ne žalite na Ladin lim i čvrstoću, to je provjereno dobro :-)
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...

altinjanin

Post by altinjanin »

Tako je,tenk,borno vozilo :!: pipnite krilo peugeota 307,i sl.plastika,i na dodir malim prstom ulubljuje se,a far 407 je palsticni,itd.....

code76

Post by code76 »

sudar far u far lade 112 i audija A6.lada ga pretvorila u kamaru spremnu za otpad

to je zato što audi ima zone gužvanja a lada je old school, 2 željezne grede na šasiji (school is cool, old) :D

ja zatvarao haubu, da ne lupa ja je pritisnem rukom i iskrivim na tom mjestu

isto mi se to desilo, ali nisam ništa diro, znači može majstor na brzinu to da sredi, lepo

Ne znam za limariju, ali brannici su natprosecno jaki na ladama

bogami ja imam loše iskustvo sa branikom. Bila je zima pa je i hladnoča uticala da se na čošku branika napravi rupa oko 30cm kada me je komšija stigo na ledu, nije uopšte brzo išo, ali jače zakočio i tup. Ali majstor ga je tako povario da se nista neprimjeti, još reče da je plastika idealna za varenje.
A jeste li skontali šipku u vratima? kad sam popravljo podizač, u vratima štangla od 4cm malo ukošena. Viđao sam da naprave od lima i tanjih šipki a rus ko za tenka, to ti je pasivni sigurnosni sistem hehe

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

na nivama ima 3 kom... :)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

altinjanin

Post by altinjanin »

To su sigurnosne mere koje se ne vide... :)

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Pa svaki danashnji auto vam je bukvalno plastikaner !!!! Svi videli od japanaca da je jeftinije izliti plasticno krilo nego presovati metalno !!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Post Reply