moja lada je 112 1,5 16 v 2005 god(mislim 66-67 kW).kupljena je ovdje u banja luci,presla je oko 37000,nakon 2-3 hiljade kilometara javio se problem s diskovima uzasna skripa,tresenje i vibracija.posto je jos bila pod garancijom odvezem je njima u servis oni zamjene diskove i plocice,na 15000 opet ista situacija,ja sam kupim diskove i promjenim ih i plocice i opet isto zadnjih 2-3 mjeseca.
Isti auto, motor, problem. I isto radjeno 2 para pločica zamjenjenih a i dalje cvili, ko da sam djete zgazio i ostalo pod haubom. Kolega mi se u Moskvi raspita i ovako: orginalne pločice imaju puno željeza i azbesta u sebi i zbog toga cvile i jedu disk. Donjeo mi je neke AZBEST FREE, made in JAPAN, pločice i pakne 40E, postavio i milina, a tek što koči, razlika je baš vidljiva. 15 dana nakon kočnica nabavio sam nove Mišelin Energy gume, sve 4, drugo auto za nepovjerovat.
E sad jel smjem ovdje da ponudim na prodaju ove pakne što sam mjenjo, imam 2 para (jedno 12mm mesa) a imam i jedne japanske nove, recimo 10E za polovne i 30E za nove (za prednje i zadnje kočnice) nemam pojma koliko ovo košta inače, ali dogovoričemo se već nekako
Molim za pomoc
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986