112 posle poplave

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

bacushka
Automobil: 21113

Post by bacushka »

za kompkutera neko je ovde postavio post sa telefonskim bropjem nekog tipa koji je "car" za auto kompjutere, mislim da je post bio "jel neko trazio ovaj broj" ili tako nesto slicno...
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu

pesadinac

Post by pesadinac »

ja bih konsultovao "elektronicar-a", tj. video sa njim da li ima vremena da se bakce sa tim, ali kako i on sam rece:
"ali pre toga ne zaboravi da se raspitas koliko bi te to moglo kostati"
:)
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

sto se tice direktne zamene "za probu" desavalo se da zbog neispravnosti jednog elektronickog sklopa strada i drugi elektronicki sklop koji stavljamo za probu. Primer: postoji kratak spoj negde koji je uzrokovao stradavanje elektronike; probom ispravnog elektronickog sklopa mozemo ga unistiti ako nismo otklonili uzrok stradavanja tj. kratki spoj koji je izazvao prvobitno izgaranje originalne elektronike
- najbanalniji slucaj je da je izgoreo samo neki od osiguraca, ali je preporucljivo prvo ispitati zbog cega je izgoreo osigurac da ne napravimo vecu stetu
- u vecini slucajeva mogu popraviti kompjuter ukoliko se to isplati

ako ti nije hitno da se auto sto pre dovede u vozno stanje slobodno ga doslepuj do mene, moj telefon je medju kontaktima

danilo

Post by danilo »

Koliko sam upoznat, hitno nije, a broj sam prosledio vlasniku.

Hvala puno!!!
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]

danilo

Re: 112 posle poplave

Post by danilo »

Proslo je dosta vremena, nije me bilo dugo, ali da vam se javim. Na autu je bio izgorelo nesto u ECU-u, mislim da je i jedna bobina stradala, i sto se motora tice to je bilo to. Zbog vode je crkao i anlaser kao i ventilator hladnjaka, uz to i jos par manje bitnih stvari (jedan el. podizac i sl.). Nakon popravke toga auto se vozi.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

pa dobro,bitno da radi,pali ide :) je l; treba jos nesto da se radi ili si je sredio skroz?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

danilo

Post by danilo »

auto nije moj, vec od oca mog druga. trebalo je jos nekih sitnica da se odradi, uglavnom nista preterano komplikovano i skupo, ali auto je u funkciji, sto je najbitnije! :)

Post Reply