magla u kabini...oseca se antifriz
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
-
lazarpopovic86
- Automobil: lada 110
magla u kabini...oseca se antifriz
Veliki pozdrav svim clanovima. Nov sam clan i potrebna mi je pomoc. Imam ladu 110 1.5 li...od skoro mi se desava da se u kabini pojavljuje dim kad ukljucim grejanje,nisam majstor i ne razumem se bas najbolje ali mislim da je kazan za grejanje kabine puko,sudeci po tome sto se oseca miris antifriza i po tome sto gubi rashladnu tecnost iz posude..Ono sto me muci jeste to sto se ne desava stalno,danas ukljucim grejaje i pustim ventilator i pocne da dimi,ne mogu da odmaglim stakla,iskljucim grejanje.Onda nekoliko dana u kabini greje ludacki,nista ne dimi,ne oseca se,sve radi savrseno pa onda opet neki dan ista prica.Zasto je tako povremeno,ne razumem?Mozete li mi reci gde se tacno nalazi mali hladnjak i odakle da pokusam da ga skinem i postoji li mogucnost da se on nekako zavari ili zalepi na mestu gde je pukao...mislim da nije mnogo osecen jer mi vrlo malo fali tecnosti. Izvinite ako budem dosadan i hvala unapred.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: magla u kabini...oseca se antifriz
Kupi u auto delovima neku tečnost za zaptivanje rashladnog sistema. Npr Liqui Moly. Sipaj i provozaj. Ako nije velika rupa, prestaće da curi.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Moras prvo ustanoviti da li ti je mali hladnjak busan,tj.da li pusta negde,kada haubu otvoris,ceo onaj crni zid do kabine,skini,imas srafove,iza je mali hladnjak,pa ce ti se samo reci.Mozes sipati to sredstvo kao sto drugar nas Dare rece,ja sam to koristio pre 2 godine,i pomoglo je 6 meseci.E sad,ako je rupa veca,onda ti ne gine zamena.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
lazarpopovic86
- Automobil: lada 110
Hvala vam puno obojici. Skinucu ovu zastitu i pogledacu u kakvom je stanju a kupicu i ovo sredstvo za zaptivanje pa cemo videti sta dalje. Veliki pozdrav!
Probaj prvo da zamjenis, filter kabine. Ako ga nisi mijenjao duze od godinu dana probaj prvo to. To ti je najjeftinija varijanta za pocetak.