Homokineticki zglobovi
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
-
masan_motor
Re: Homokineticki zglobovi
Ove prodaju za golfove, kažu niko se ne žali u astor vagenu. Aj baš da vidim pa sigurno prenesem utiske. Do menjača nema niko sem nekih ruskih krševa za 360 din u mobilautu. Ne pada mi na pamet da ih menjam dok originalne još traju. Samo ćemo da proverimo kakvi su krstovi i dopunimo grafitnu mas'
Elem u gazela komercu traže po točku za zamenu manžetne 1500 dinara jel to ok? Ima neko preporuku? Valeo set novog kvačila mi je malo postao teži na nogu tj kvačilo se malo teže pritiska nego kad je ugrađeno, jel to može da bude problem do sajle koja je isto stavljena nova? Godinu dana je sad uskoro.
Msm ja tu ladu ne vozim, eventualno uparkiram ili preparkiram ako baš moram.
Elem u gazela komercu traže po točku za zamenu manžetne 1500 dinara jel to ok? Ima neko preporuku? Valeo set novog kvačila mi je malo postao teži na nogu tj kvačilo se malo teže pritiska nego kad je ugrađeno, jel to može da bude problem do sajle koja je isto stavljena nova? Godinu dana je sad uskoro.
Msm ja tu ladu ne vozim, eventualno uparkiram ili preparkiram ako baš moram.
-
bortlonger
- Automobil: lada
moze
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
-
masan_motor
Sutra ugradnja novih manžetni i podmazivanje krstova ili šta već ima lada na menjaču, sav sam napet dal će lada da trese i dalje kao luda na 100 kmh 
-
masan_motor
E ovi u gazela komercu tvrde da kod lade 112 mora prvo da se ispusti Ulje iz menjača kako bi se dodala Grafitna mast u manžetne poluosovine pri menjaču?
Tvrde I da Valeo set nov koji su ugradili, sa vremenom očvrsne I onda je sve teži kada se potroši kvačilo? Ja sam se naslušao kojekakvih gluposti od majstora ali ovi u gazela komercu su najgluplji do Sada. Servis za izbegavanje.
Otpuštaju jednom u pola godine majstore. Servis za izbegavanje. Insistiraju da zavare šelnu izmedju prednjeg I zadnje lonca. Gazela komerc za izbegavanjeeeee
Tvrde I da Valeo set nov koji su ugradili, sa vremenom očvrsne I onda je sve teži kada se potroši kvačilo? Ja sam se naslušao kojekakvih gluposti od majstora ali ovi u gazela komercu su najgluplji do Sada. Servis za izbegavanje.
Otpuštaju jednom u pola godine majstore. Servis za izbegavanje. Insistiraju da zavare šelnu izmedju prednjeg I zadnje lonca. Gazela komerc za izbegavanjeeeee
-
masan_motor
Na konstataciju da je kvačilo tvrdo, šef servisa mi kaže da i on sa godinama eto ne čuje I ne vidi kao nekada? Koliko sam shvatio u gazela komercu nema garancije na ugradjeni nov deo? Neće ni da pogledaju! Šokantno! Servis za izbegavanje u širokom luku!
Kažu žena vozi i to ti je tako! Ni da pogledaju. kakvi šovinisti!
Kažu žena vozi i to ti je tako! Ni da pogledaju. kakvi šovinisti!
Last edited by masan_motor on Wed Sep 06, 2017 5:28 pm, edited 1 time in total.
-
masan_motor
I namesti on šelnu al sad prdi auspuh se raspao, izgleda da je dotrajao auspuh iz dimitrija tucovića stavljen prošle godine u ovo vreme! Kakav krš i lom od delova i servisa! Pa ovu ladu treba zabraniti zakonom!
-
Boki78
Strasno i uzasavajuce. Ako se zadesi da izgines u njoj, sprovod treba da radi ruska crkva i proglasi te za svetog VAZomucenika masnog 
-
masan_motor
Ma ja više ne sedam u to đubre, sad meni prebacuje što su sjebali auspuh. I naplatili zamenu te šelne 500 dinara! Kakav kriminal, nije ni čudo što im je servis potpuno prazan po ceo dan!
-
Boki78
Ja se cesto pitao ko li kupuje auspuhe po tim radnjama kad ono masni
Ne znam, posle 22 godine zamenjen zadnji lonac, evo 4 godinu za redom fercera bez raspadanja 
-
masan_motor
Nisam ja to kupovao, žena... Ja kada sam jednom radio na svom autu, kupio kineski inox sportski auspuh zadnji i stavio. Jeftinije od bilo kakvog pravljenja po servisima za auspuh a večno. Lada je katastrofa, bolje sin narkoman nego lada u kući 
-
Boki78
To verovatno i zena kaze za tebe. Obicnu ladu nisi u stanju godinu dana da resis 
-
masan_motor
Pa ko to može da reši?!?? Taman popraviš jedno a crkne drugo i treće hahaha pa far nam se pokvario kada smo probali da ga naštelujemo
Odgovorno tvrdim da su sve lade 11x na ovome svetu poluispravne. Ne postoji ispravna, to je jednostavno nemoguće
Odgovorno tvrdim da su sve lade 11x na ovome svetu poluispravne. Ne postoji ispravna, to je jednostavno nemoguće
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
Ja tvrdim da je moja lada ispravna 100% a tvoja neispravna 100%. U proseku su obe poluispravne.
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.