Gume za 112-icu
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- finaldesign
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
ja sam za moju dvanaesticu uzeo tigar prednje gume,kod mihajlovica preko puta bloka 70 sve sa novim ventilima i ugradnjom je bilo oko 6800.....nisu lose....videcu kad dodje zima .....po mokrom solidno koce....svakako su bolje od onih originalnih ruskih.Jedino sam zaboravi okoji je model ali ako vas interesuje javicu vam
Re: Gume za 112-icu
Ljudi jel samo kod mene na ladi 170/60/r13? imam jos jedno pitanje,nasao sam extra alu velne R15 za samo 100e(sve cetiri) da li bi pasovale na ladu?ovako izgledaju http://ultraphoto.org/images/2tr5b7gaue ... _thumb.jpg
malo je tesko reci osim ako je neko ovde vrac pogadjac...
slika se ne vidi, mrtav je link a i sve da se vidi nema osnovnih podataka. koji je PCD, ET, precnik sentralne rupe?
slika se ne vidi, mrtav je link a i sve da se vidi nema osnovnih podataka. koji je PCD, ET, precnik sentralne rupe?
j***** auto bez kardana
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Probajte ovde da izmerite koje pasu a koje ne:
http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/ (na dnu stranice ispod komentara)
Na madjarskom je,ali google translator vam moze pomoci!
http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/ (na dnu stranice ispod komentara)
Na madjarskom je,ali google translator vam moze pomoci!
-
lada-senta
Felna na slici u linku je po meni originalna felna Pasata,sta znaci da je razmer srafova 4X100 a posto je kod lade 4X 98 one felne ne odgovaraju.Prosle nedelje sam se iznenadio,jer felne od italiana ( Fiat,Alfa,Lancia itd.) bi trebali da pasu.Ali originalna felna od alfe mi ne pase,trebacu malo da povecam centralnu rupu,sad trazim strug gde moze da odrade.Neki su tu rekli,da se stave veci tockovi,e pa neznam.....sada imam 14-ice ali mislim da kod 15 coli bi ostalo jako malo mesto u dobosu,ne govoreci o tome da ili bi lose pokazivao brzinu,ili bi morao da uzmete tako niskoprofilne gume,da zbog cene nevredi....da koji profil gume bi odgovarao,moze da se izracuna preko linka koji je imre dao.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
mani strug, ima jako malo da se skida, tačnije sa 58mm treba povećati na 58,5.
Kupiš lepezastu šmirglu za bušilicu (ona je prečnika 60mm) i samo odradiš.
Može i 4X100 da e stavi sam o treba da bude centralna rupa dobrog prečnika i da se stave šrafovi sa plivajućom podloškom
Kupiš lepezastu šmirglu za bušilicu (ona je prečnika 60mm) i samo odradiš.
Može i 4X100 da e stavi sam o treba da bude centralna rupa dobrog prečnika i da se stave šrafovi sa plivajućom podloškom