Ja sam u lidlu kupio ovaj punjač dođe čini mi se 150 kuna
Koristim jedan stari akumulator za neke druge stvari i sasvim je ok.
Ima garanciju 3 godine. Pokvario se, otišao s računom u Lidla i dobio novi. Zapravo se i nije skroz pokvario nego ova tipka za prebacivanje moda punjenja nekada je radila nekad ne.
Ljudi jel normalno da svetla na 110-ci uzmagnu kako god ukljucio koji potrosac...npr.upalim grejac zadnjeg stakla ona uzmagnu...stisnem kocnicu ona uzmagnu....upalim zadnja svetla za voznju po magli farovi opet smanje sjaj,manje nego sa grejacem recimo.....punjenje 14v na leru,daj gas kolko hoces 14v...sa svetlima 13,8v....regler menjao cisto da probam(posto imam u rezervi nov)...isto se ponasa i stari i novi....Akumulator Black Horse 75 AH... Znaci da pojasnim,nije da mnogo to sada smanji svetlost farova,ali dovoljno da se golim okom vidi kada vozis po noci....
dejo wrote:Ja sam u lidlu kupio ovaj punjač dođe čini mi se 150 kuna
Koristim jedan stari akumulator za neke druge stvari i sasvim je ok.
Ima garanciju 3 godine. Pokvario se, otišao s računom u Lidla i dobio novi. Zapravo se i nije skroz pokvario nego ova tipka za prebacivanje moda punjenja nekada je radila nekad ne.
Ja sam skužio da su te lidlove stvari uglavnom dobra kupnja za novce koje traže. Možda i ja sačekam da bude ponovo taj punjač u prodaji pa ga kupim, pošto skupljam lovu za čamac, pa su svi ostali projekti na čekanju.
Koji je najbolji način čuvanja starog akumulatora, ako ga ne koristim. Da li samo da ga negdje spremim na sobnoj temperaturi ili da ga povremeno punim?
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
Što se tiče tog alata iz Lidla imam dobra iskustva. Cijenovno su u rangu kao i u drugim trgovačkim centrima, a imam dojam da je taj alat ipak malo kvalitetniji. Imaju puno bolju završnu izradu i dosta je ergonomičniji. Najvažnija stvar kod kupnje ti je sačuvati račun. Spremiti ga na neko suho mjesto. Dođe li u doticaj s vlagom ili malo većom temperaturom poslje se na njemu ništa ne vidi.
U roku tri godine ako crkne dođeš s računom i praviš se važan. Uredno dobiješ novi. Niko te ne pita šta si radio s njim i kako si ga koristio.
Imam i jedan akumulator od 65Ah koji sam kupio prije 5 godina. Bio je vrlo kratko vrijeme u auto. Čuvam ga na toplom mjestu u garaži. Svako 2 do 3 mjeseca prikopčam ga na ovaj punjač. Dobra stvar je da se punjač automatski iskopča kad napuni.