Mozete li mi pomoci sa par informacija???
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Re: Mozete li mi pomoci sa par informacija???
Nema ga potrebe menjati na 10k km ja kod mene promenim svaki 3-4 servis, nije gorivo više toliko prljavo ko što je nakd bilo, da je nekvalitetno jeste ali trunja u njemu ima mnogo manje nego pre, i pazi ima dva tipa filtera jedan sa holenderima drugi sa brzim spojkama. Dok se ne sagneš ispod nećeš znati koji imaš
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Kod mene se srafi.ma znas sta,nije to neki izdatak,mislim da je ipak bolje promeniti na 10 000,kada se svi filteri menjaju,meni je prosle zime pukao,raspao se na 7000.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Bilo vode u benzinu, pa smrzla?
Kod mene je neki (tako su mom matorom stavili u nekom xy servisu) koji ima po šelnu na crevu ,ispred i iza. Nema ovakvu krivinu kao na slici. Zato valjda nije mogao ni da "uleti" u onaj originalni "držač" nego su ga fiksirali onom plastikicom za ratkapne.
Nego, jel se ,originalni, filter prodaje sa onom krivinom ili bez nje?
Kod mene je neki (tako su mom matorom stavili u nekom xy servisu) koji ima po šelnu na crevu ,ispred i iza. Nema ovakvu krivinu kao na slici. Zato valjda nije mogao ni da "uleti" u onaj originalni "držač" nego su ga fiksirali onom plastikicom za ratkapne.
Nego, jel se ,originalni, filter prodaje sa onom krivinom ili bez nje?
http://www.palvet.webs.com/
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
Filter se prodaje bez krivine:
Ta krivina ima spoljašnji navoj a filter ima navrtku, tako da se montira bez šelni kao što je kod tebe.
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.
Vidim na polovniautomobili.com neki likovi prodaju lade 110 i 112 sa klimom. Da li je to prava klima , sa kompresorom, ili je to ova fol klima na "duvanje" koju svi imamo u kolima?
http://www.palvet.webs.com/