Ja to nemam tako da nemam problema sa tim nego kazem zbog ostalih da slikas a sto se tice pisanja razumece kome to bude trebaloSamarij wrote:Ok, ali ne danas. Bilo nešto razumljivo, što sam napisao?
Nivelacija svetla
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Nivelacija svetla
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Aj da je sa njegovim ugrađivanjem 50-60€ ovako mi je to za sad previše.dajko3 wrote:to ti mogu odma reci.cena je oko 50-60 eur za komplet, racunaj na tu cenu da ce se jos on ugraditi mozda 10,15,20 ne znam...ako si bas zainteresovan mogu ga kontaktirati da mi kaze krajnju cenu, samo sto ces morati da sacekas jer mi se ne javlja izgleda da trenutno nije u srbiji
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Baš sam kliknuo reply i htio napisati da mi nije nešto jasno, ali kada sam razmišljao malo o tome postalo mi jasno.Samarij wrote:Ok, ali ne danas. Bilo nešto razumljivo, što sam napisao?
Dakle, ako nečim (mehanički) zakočiš klipić u izvučenom položaju, ostatak sustava zapravo nije pod tlakom? Jesam li u pravu? I zato ga je moguće rastaviti i dopuniti uljem. Onda kada otpustiš klipić (na kraju kada je sve gotovo), on stavi sustav pod tlak. Jesam li dobro skužio?
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
bruyoni wrote:Aj da je sa njegovim ugrađivanjem 50-60€ ovako mi je to za sad previše.dajko3 wrote:to ti mogu odma reci.cena je oko 50-60 eur za komplet, racunaj na tu cenu da ce se jos on ugraditi mozda 10,15,20 ne znam...ako si bas zainteresovan mogu ga kontaktirati da mi kaze krajnju cenu, samo sto ces morati da sacekas jer mi se ne javlja izgleda da trenutno nije u srbiji
u potpunosti se slazem sa tobom, kad se budem cuo sa njim recicu mu da proba da potrazi dali ima jeftinije
Samara 4ever
-
banche1986
- Automobil: Lada112 1600 16V
Kako da nastelujem farove ? Mnogo su srednja svetla kratka, pogotovo levi far, jedva da se vidi par metara ispred..Probao sam kod volana ,ali tu se bas minimalno podigne ,kada maksimalno okrenem.
Na samom faru sam probao da okrecem onaj plasticni saf , ali se nista ne pomera ,mogu da okrecem u oba smera sto krugova nema boljitka.
Cini mi se da kad bi onaj tockic kod volana mogao da se okrene jos malo ,da bi se podigla svetlost, jel kada probam da nastelujem na njemu,on krene da dize svetlost tek kada dodje u polozaj kada moze da se okrene jos samo malo.Tako da taman sto krene da dize svetlost , ono ne moze vise da se okrene.
Na samom faru sam probao da okrecem onaj plasticni saf , ali se nista ne pomera ,mogu da okrecem u oba smera sto krugova nema boljitka.
Cini mi se da kad bi onaj tockic kod volana mogao da se okrene jos malo ,da bi se podigla svetlost, jel kada probam da nastelujem na njemu,on krene da dize svetlost tek kada dodje u polozaj kada moze da se okrene jos samo malo.Tako da taman sto krene da dize svetlost , ono ne moze vise da se okrene.
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Najverovatnije ti se otkacila spirala unutra u faru koja bi trebala da spusta u podize celu unutrasnjost,pa sad vrti u prazno.Treba da rastavis i da ga zakacis nazad.Ili druga opcija,da ti sijalica sama po sebi nije dobra.Ja sam vec imao oba slucaja.banche1986 wrote:Kako da nastelujem farove ? Mnogo su srednja svetla kratka, pogotovo levi far, jedva da se vidi par metara ispred..Probao sam kod volana ,ali tu se bas minimalno podigne ,kada maksimalno okrenem.