ulje mirise na benzin
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: ulje mirise na benzin
hvala drugar,evo ucim svakodnevno od vas drugara i zahvalan sam zaista
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Plinski kompjuter isključi benzinske injektore i benzin više ne ulazi u cilindre kada voziš na plin. Jedino postoji mogućnost da benzinski injektori ne zatvaraju dobro pa da ti ulazi benzin skupa s plinom, ali bi to najvjerojatnije osjetio kao probleme u vožnji. Dakle uz pretpostavku ispravnih injektora, benzin ne ulazi u cilindre pri vožnji na plin, pa se niti ne može slijevati u karter.heka wrote:hvala drustvo na korisnim informacijama,evo non stop kontrolisem ulje na sipku i izgleda da se ne povecava nivo ili ne mogu primetiti,molim ko se razume bas u ovaj motor kao na slici da mi samo kaze da li je tacno da on ima samo jednu brizgaljku.na benzin samo upalim i na neki 30 stepeni temperature motora on sam prebaci tako da neznam iskljucuje li to mogucnost ulaska benzina u karter ako ga uopste ima,mada mislim da osecam slab miris benzina.Jos cekam odgovor sta je onaj deo u belom kucistu iznad motorica za ler gas,hvala
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad si ti menjao ulje, i sta si sipao...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
pozz,lada je kod mene tek desetak dana predhodni vlasnik rece neka polusintetika je u motoru od pre pola godine i na oko je cisto,nije puno crno ulje pa mu verujem
Kod auta na plin, ulje nekad ni ne pocrni od zamene do zamene, ali zameni ti to da znaš tačno kad i šta si sipao.