potrosnja plina

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Kvalitet plina.

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

A koje pumpe preporucujete ako OMV nevalja? Kod nas u LE imam utisak da je on bolji od ostalih, ili makar u proseku, tj. tvrdoglavo sipam iskljucivo kod njih i uvek je guzva...

Inace imamo i ECO, AMSS i gomilu privatnih manjih.

Ne dobijaju li kojim slucajem LPG svi iz istog izvora,pa je svuda isti?

grujicb

Re: potrosnja plina

Post by grujicb »

ladjera wrote:vozim ladu 110, do poslednje dve nedelje trosila je 10 litara plina, onda krece ludilo po mom dzepu, potrosnja 12-14 litara po gradu. cujem da ima neka zajebancija sa kvalitetom plina, da li se nekom dogadja isto. pozdrav

Potrosnja kod mene na 110-ci je bila oko 10-12 litara po gradu, a van grada nesto nenormalono malo 6-8, a onda je skocila na 13-16 u gradskom rezimu... Takodje mislim da ima neke veze sa kvalitetom plina, jer sam primetio da s desava da na svako 2-3 punjenje prelazim drugaciju kilometrazu... Imam bocu od 40 l i desava mi se da prelazim od 250km do 350 u zadnje vreme pri istom rezimu gradske voznje..???? Trenutno sipam na Slapu (kod plavog mosta) i Veneri (Vozdovac kod Transporta). I meni se cini da je OMV slabiji po kvalitetu plina, jer najmanje kilometara prelazim upravo kada sipan na OMV-u.

Post Reply