Problem sa ladom 11o!
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- letnjikovac
- letnjikovac
Vrlo verovatno posto kad se vraca crevo iz te posude ima jos jedan mali filter za koji su mi u servisu Ruski u BG rekli da je to kondenzator benziske pare inace su mi oni rekli da je ono sto sam slikao filter za benzin pa ja reko da se malo raspitam da me opet ne osisaju i izj.bu ko ovcu najgoru!
Pozdrav
Pozdrav
- josif visarionovic
- Site Admin

- letnjikovac
- josif visarionovic
- Site Admin

- letnjikovac
- josif visarionovic
- Site Admin

- letnjikovac
- KamAZ driver
Манијaче!letnjikovac wrote:Brate pljusti kisa ja vozio 130 on je odleteo u p.m. stao sam ja al ga nisam nasao verovatno je u nekoj njivi!josif visarionovic wrote:Hebi ga kada otpadne zadnji lonac, valjda se to cuje, pa se stane da se pokupi stari koji je najverovatnije mogao za 500 din da se zavari.
Manijače!
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- letnjikovac
Lada ne bi bila lada a da nema mali milion fantomskih kvarova, a sto je najbolje svi koji se proglasavaju za majstore ne znaju da je poprave.
Muka je sledeca na benzinu radi reklo bi se ok mada gas na leru zna da varira u nekim granicama a na plinu se konstantno gasi. Odem ja kod majstora za plin, servis izmenjaju sve filtere, podese na laptopu(bitno da svaki majstor ima laptop i da se pravi pametan ko da je Harvard zavrsio) nesto i kazu mi smo nase odradili ti to lepo vozi u neki servis. Odvezem ja u servis izmenjaju opet sve filtere,ulje sve po redu opet neko ocitavanje podataka kazu sve u redu, al ono nije gasi se na plinu pa idi bogu.
Ja sam vec digao ruke od svega al reko aj da pitam jos vas (ima ovde par pametnih momaka) mozda bi neko mogao da pomogne?
Inace menjao sam i step motor i sa novim radi na plinu tri puta gore nego sa starim tako da mislim da je do step motora, pa ako neko ima stari da proda rado cu ga kupiti!
Jos nesto bio sam u Ruskom autoservisu i jos su gori nego pre bio sam i kod Dekija on je momak za pohvalu i rade svaka im cast al moj auto nece pa nece, jos onaj ACRasic pa tamo necu vise ni najgorem dusmaninu preporuciti da ode da ugradi plin!
Moji su njima kupili novu Z10 pre godinu dana ugradili plin i za godinu dana presli 34 000 km a meni uvalili ovo govno dodje mi da je zapalim bar cu dobiti neke pare od osiguranja!

Muka je sledeca na benzinu radi reklo bi se ok mada gas na leru zna da varira u nekim granicama a na plinu se konstantno gasi. Odem ja kod majstora za plin, servis izmenjaju sve filtere, podese na laptopu(bitno da svaki majstor ima laptop i da se pravi pametan ko da je Harvard zavrsio) nesto i kazu mi smo nase odradili ti to lepo vozi u neki servis. Odvezem ja u servis izmenjaju opet sve filtere,ulje sve po redu opet neko ocitavanje podataka kazu sve u redu, al ono nije gasi se na plinu pa idi bogu.
Ja sam vec digao ruke od svega al reko aj da pitam jos vas (ima ovde par pametnih momaka) mozda bi neko mogao da pomogne?
Inace menjao sam i step motor i sa novim radi na plinu tri puta gore nego sa starim tako da mislim da je do step motora, pa ako neko ima stari da proda rado cu ga kupiti!
Jos nesto bio sam u Ruskom autoservisu i jos su gori nego pre bio sam i kod Dekija on je momak za pohvalu i rade svaka im cast al moj auto nece pa nece, jos onaj ACRasic pa tamo necu vise ni najgorem dusmaninu preporuciti da ode da ugradi plin!
Moji su njima kupili novu Z10 pre godinu dana ugradili plin i za godinu dana presli 34 000 km a meni uvalili ovo govno dodje mi da je zapalim bar cu dobiti neke pare od osiguranja!
-
sasa260374
Idi kod Duleta, kod hemijske skole na banovom brdu 011/2544880, ulica Straska Pindura 12. Garantujem za ovog coveka. Jos jednom cu da napisem kako sam ga pronasao. Yuwax mi je ugradio uredjaj za gas, OCAJNO. Mucio sam se 4 meseca i video nekog lika sa istom ladom, pozvao Duleta telefonom, a on mi je dijagnostiku na osnovu moje dve recenice rekao tada. Mislio sam jos jedan govornik...... Posle njegovog POSLA sam presao 17000km i prezadovoljan sam. Po Beogradu mi trosi od 6.7 do 8.5 !!! Ponekad imam malo variranje ler gasa, ali sam primetio da to ide sa mestom sipanja gasa (omv=ocaj; kada sipam u rusnju super je). Dule je za svaku preporuku i verujte mi da sam cesto odlazio da mu se zahvalim kada sam u kraju, jer cini mi se da takvih majstora nema mnogo. U poverenju: rekao mi je da nikome ne govorim koliko mi auto trosi, jer ce imati problem da svakome podesi za tako malu potrosnju. Pozdrav
Sasa