KardanPower wrote:Ne razumem koja to budala od ,,majstora,, moze nekome da ugradi obican plinski uredjaj na noviji auto bez starog karburatorskog sistema. Ovo samo u srbiji moze da se desi.
Mislim da to nije toliko do majstora, vec do zelje za stednjom pri ugradnji plina
I ja želim pojebati Severinu, ali kada bih joj došao s tim prijedlogom ona bi mi lijepo objasnila "iako imaš potrebno prezime, nemaš potrebnu količinu bakra, pa neće da prođe taj tvoj prijedlog".
Tako bi i svaki majstor koji imalo drži do sebe morao čovjeku da objasni da na MPI auto mora minimalno lambda kontrola i odbiti da ugradi lošiji sistem. U Hrvatskoj se čak Lada bez (minimalno) lambda kontrole ne bi mogla niti atestirati.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
KardanPower wrote:Ne razumem koja to budala od ,,majstora,, moze nekome da ugradi obican plinski uredjaj na noviji auto bez starog karburatorskog sistema. Ovo samo u srbiji moze da se desi.
Bila je u oglasima na KupujemProdajem jedna niva 2009 godište. Čovek je hvališući se napisao pola strane kako je izvadio komplet ubrizgavanje, menjao glavu, lanac i lančanike kako bi ubacio običan plinski uređaj. Možda se neko seća, stavljao sam taj link ovde. Baš me zanima šta će mu reći sad na reatestu
Ja nisam mogao da se načudim, iako znam da ljudskoj gluposti nema kraja.
normalno, mislice da je dobio sa karburatorom ili ugradio motor. a sad sto to radi kao vrsalica to je posebna prica...
rasho severina nije nikakva riba ,ove da pitas... http://www.youtube.com/watch?v=hH3Izt5Iqis
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
tja, da imas novu nivu sa prohromskim pragovima i bull barom, alu felnama i gumama 215/75 r 16 sa belim slovima, unutra jedno par hiljada evrica dodatne opreme... da vidis kako bi drugacije razmisljale i cice a i oni koji ne misle da je lada statusni simbol...video u praksi vise puta
ni mecka slon sa iscukanim krilima i trulim vratima, kojoj su stopaljke lepljene a soferka napukla , malo izgrebana i zasrana usled parkiranja ispod drveta nije statusni simbol...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "