Gasi se u toku voznje 2

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Re: Gasi se u toku voznje 2

Post by jeronimo »

daj boze da je sonda , videcemo za koji dan(bez dijagnostike pogadjamo ko u mraku, bez veze) ali ako radi ne diraj...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Comodore
Automobil: lada2112

Re: Gasi se u toku voznje 2

Post by Comodore »

Postovani clanovi Foruma , molim Vas za pomoc . Usput elektronika mi nije jaca strana ..Hvala unapred .

Tip vozila lada 2112 ...2004 proizvodnja

Problem . Do prosle godine radio je kao doksa . Juna prosle godine mi se iznenada ugasi na putu. Posle dva tri neuspesna startovanja , i cekanja so jedno 10 minuta upali iz cuga i nastavi da radi kao da nista nije bilo . .Posle dvdana ponovi se greska ,

Drugo nisam mogao vec odem u BHW auto Horgos ( oni su ga odrzavali od prvog dana ) i kazu da je pregoreo senzor sa radiice i zamene isti . Sve bi u redu jedno 6 meseci , al onda pocne trokiranje , paljenje CSEK ENGINE i prekidanje u radu . Konacno pocetkom marta kola totalno stanu -vise se nije mogao upaliti .

Odnese me slep sluzba , oni ga prgledaju i kazu opet isti senzor . Zamene ga i posle dve nedelje ponovo isti problem .

Kod pkusajea ponovnog starta cuje se da se ukljucuje pumpa , glavni rele kod tunela ali kola nepale .Nema ni neke signalizacije od strane CSEK ENGINE . Posle 1/2 sata , nekad i pre , ajuce konretno tek posle 10 sati je upali i radi normaln
Nije sve bas tako

Post Reply