Dugo joj trebalo, ode lamela ili korpa
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
-
masan_motor
Re: Dugo joj trebalo, ode lamela ili korpa
To je i nama radila dok smo je vozili bez antifriza, kad krene da suklja para i voda da prska (prokuva) e onda lada digne obrtaje na 2000 i upali ček endžin koji posle gori još par sati pa ugasi.
Ne bih rekao da je to ovde, jer posle gasenja auta na sekund, vrati se u normalu kad upalim opet.
Kao da centralni kompjuter povremeno prima pogresne podatke i digne obrtaje. Ako nista vec davno nema trokiranja.
Jebem ti auto pun senzora i elektronike, samo jebada, sto je najsmesnije sve Boshova elektronika
Ispade ruski imobilajzer najbolje parce elektronike, radi kao sat posle 14 godina.
Kao da centralni kompjuter povremeno prima pogresne podatke i digne obrtaje. Ako nista vec davno nema trokiranja.
Jebem ti auto pun senzora i elektronike, samo jebada, sto je najsmesnije sve Boshova elektronika
Ispade ruski imobilajzer najbolje parce elektronike, radi kao sat posle 14 godina.
Izgleda da je nadjen razlog svih problema. Gledao lampom veceras pazljivo..
Gume koje spajaju granu sa motorom su pune pukotina
Izgleda bili su u pravu ovi za falsh vazduh
a i ja sto nisam kupio kablove..mada cu ih svakako uzeti kad se nadje za to. Nadam se da je ovo to
Bice to dobar auto ako bude ovo to iliti ono
my guess is da se kad se zagreje ispod haube verovatno te pukotine aktiviraju i naprave lom u smeshi i kompu i krene trokiranje. Ovih dana sam pazljivo vozio, lagano i nije se desavalo.Nadam se da sam u pravu
preksutra cu u shoping, valjda imaju ove gumene spojnice.
Gume koje spajaju granu sa motorom su pune pukotina
Izgleda bili su u pravu ovi za falsh vazduh
a i ja sto nisam kupio kablove..mada cu ih svakako uzeti kad se nadje za to. Nadam se da je ovo to
Bice to dobar auto ako bude ovo to iliti ono
my guess is da se kad se zagreje ispod haube verovatno te pukotine aktiviraju i naprave lom u smeshi i kompu i krene trokiranje. Ovih dana sam pazljivo vozio, lagano i nije se desavalo.Nadam se da sam u pravu
preksutra cu u shoping, valjda imaju ove gumene spojnice.Re: Dugo joj trebalo, ode lamela ili korpa
smao ti to lepo zameni i pazi da ne upadne neka stroka, ili ne daj boze neka matica u motor... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
ok pazicu.jeronimo wrote:smao ti to lepo zameni i pazi da ne upadne neka stroka, ili ne daj boze neka matica u motor...
-
masan_motor
E nama juče odjednom jedva ulazi u prvu brzinu i rukverc tj krlja, kvačilo vata dole pri dnu. viljuška menjača ili nosač motora pojeo antifriz? Kvačilo dole pri dnu poda odvaja, da dotegnem sajlu prvo?
Nemam pojma, izgleda da je taj vas auto bas u losem stanju. Znam samo da sajla kvacila puca lako, i od tada uvek drzim jednu u gepeku..
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Moja originalna je prešla preko 250000km, tako da lako pucanje nije pravilo.branko111 wrote:Nemam pojma, izgleda da je taj vas auto bas u losem stanju. Znam samo da sajla kvacila puca lako, i od tada uvek drzim jednu u gepeku..
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
-
masan_motor
Ma daj, 250.000 km lada 11x? Pa to je prosto nemoguće. Naša je prešla jedva 65.000 km i raspada se uzduž popreko.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Sve je do održavanja, pogledaj bokijevu tj bivšu imreovu ladu, daretovu nivu
-
masan_motor
Ma daj pa te krš delove možeš svaki dan da menjaš, naročito one fenox i slično, svaki dan ti rikne isti deo i ti zameniš
o kakvom održavanju pričamo? Auto i nije toliko loš ali su delovi katastrofa!
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ima dobrih delova samo treba okrenuti dobru prodavnicu
-
masan_motor
Okrenemo generalnog uvoznika lada automobila a on nas preusmeri na prodavnicu u dimitrija tucovića gde prodaju delove pravljene nogama. Ne znam šta više da kažem na ovu temu...
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
A jesu ti ljudi lepo rekli da okreneš Gazelu, Euroauto, Euro07, Kitkomerc, WagenInt, Saritu, Lucas autodiskont... ili ti opet gugl nije dao da pročitaš?