Lada 112 nece da upali!

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Re: Lada 112 nece da upali!

Post by altinjanin »

da,samo sto moram da ga vratim :cry: :cry: :cry: :mrgreen: cekam ovi zlikovci sta ce reci,ali nesto mi tu smrdi da ce zavlaciti,zavlaciti...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Pane
Automobil: lada 110 8li

Post by Pane »

I privatnjaci se sada ponasaju kao drzavni, birokratcici, a zbog sica para. A mozda ih prijavis trzisnoj insoekciji, ako budu nastavili da zezaju. Pa im zapretis i ostetom zvog nekih elektonskih delova u autu, troskova po servisima. Mozda se sada u vreme Vucica pribojavaju inspekcija, kao sto je to ovde slucaj, jer su nam vlasti vrlo slicne, kao da jedne druge kopiraju. Malo politike nije bilo naodmet u interesu ladinog akumulatora. Lada, pre svih!

altinjanin

Post by altinjanin »

Jutros su me zvali da preuzmem akumulator,ok sve...kao,napunjen,ne gubi snagu,ponovo su ga prikljucili,opteretili maximalno,ne pada napon ili vec sta,produzili mi garanciju,pa cemo videti...ako se ponovi,rekose mi da im donesem,pa ce onda oni da ga nose direktno kod uvoznika,pa ako se ustanovi fabricka greska,onda biram ili nov isti,ili uz doplatu drugu marku...videcemo...

Imre
Automobil: Honda Civic Tourer

Post by Imre »

altinjanin wrote:Jutros su me zvali da preuzmem akumulator,ok sve...kao,napunjen,ne gubi snagu,ponovo su ga prikljucili,opteretili maximalno,ne pada napon ili vec sta,produzili mi garanciju,pa cemo videti...ako se ponovi,rekose mi da im donesem,pa ce onda oni da ga nose direktno kod uvoznika,pa ako se ustanovi fabricka greska,onda biram ili nov isti,ili uz doplatu drugu marku...videcemo...
Jako su pametni...znaci nisi pravilno koristio akumulator,pa si zbog toga imao problema? :lol:
Ili su sad oni "formirali" bateriju,pa je sve OK? :roll:

altinjanin

Post by altinjanin »

Punili su ga,pa su ga opteretili maximalno,pa valjda ponovo ,punili,i kao ok je...ne znam ni sam,videcemo...btw,da,ne znam kako se koristi... :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply