travelman wrote:Laž je laž.. . nisam pitan, al sam odbrusio na laž, i?
U tome i jeste problem, prerano donosis zakljucke za nesto sto nisi ni bio pitan ... i to uglavnom pogresne. Zato sam i batalio moju temu, zbog tebe i tvojih pogresnih zakljucaka i ishitrenih komentara.
Naravno, povodom toga nisam nista preduzeo jer me stoli bojko za forum. Stoli me za forum i komentare ali sam prisutan zbog pojedinih clanova koji su mi pomogli i kojima sam ja pomogao. I na koje mogu da racunam u svako doba dana i noci jer Travi nije nikoga zajebao. Ako ima takvog, neka se javi ....
Da, ja sam je nabavio, ja doneo, uzeo para koliko je pisalo na računu
U ovom tvom odgovoru je celokupna poenta, onog trena kada sam te spomenuo rekao sam sve kako jeste. Navedi primer ako sam te nekada spomenuo u negativnom kontekstu ili spomenuo u nekoj lazi ...
Ti si probao da napišeš, štaviše napisao si, kako ona košta više od 20€ ali si ti spreman da platiš tih 20€ a škora spreman da bude laf i da je po "nabavnoj" iako je čak do Ugarske išao po nju dok ostala boranija verovano ima slavine od samo 200-300... 800 dinara. Ali ti... macan... 20€ batice, kad je beg bio cicija.
Napisao sam da bi pustio buvu i video kako ces da se upecas i reagujes ... a sve ovo sada je posledica toga
Pa kod koga da ispadnem baja

... Pa jel ti rekoh da svi ljudi sa kojima se druzim znaju za moj problem i znaju poreklo i cenu slavine koju cu da ugradim.
Opet donosis ishitrene zakljucke i odgovore

... Verovatno si mislio da zelim da ispadnem baja kod onog mladunca sto se javio jednom kada je imao udes pri skretanju preko pune linije, i vise nikad. Oduvao te na keca, ti ga posavetovao a on ni hvala da ti kaze. Pa nije lud da komentarise na lajkinom forumu, to voze samo sekundarci.
Kad budes shvatio da ovaj forum opstaje zahvaljujuci zezanciji nas nekolicine, biceti neke stvari jasnije.
Lažeš celu temu pa sad hoćeš jednom istinom da se opravdaš, ne funkcionišu stvari tako.
Pa naravno da lazem, sve je ovo gorepomenuto laz.
Ali je istina da moje lazi imaju prodju kod poblike. Uporedi broj pregleda foruma kada serendam i onda kada sam miran ko bubica

Ako ja lazem brojke ne lazu.
Zao mi je samo sto i drugi ne komentarisu, mislim generalno na forum. Ima ovde strucnjaka i majstora i dobrih ljudi ali dzabe kad je sve otislo u

...
Mene nije blam da priznam da sam ovde vise naucio i isto to primenio na svojoj lajki. Problem je sto neki misle da sve znaju, da su visa rasa u odnosu na nas ostale.
Baš volim te ljude koji prigodno eto baš neće da diskutuju... ogrnu se crnim šatorom svoje istine, stave plusiće, smrde okolo kandilom i truju okolo rečiju izmišljenih bića. Ista govna.
Ufff ... oticice diskusija u nebesa. Ja ljude delim samo na ljude i ne ljude ... nikako na one koji su kao ja i na one koji su ispod mene ...