Treba mi savet u vezi kupovine zadnjih svetla.
Nasao sam u madjarskoj nove za 110 evra.Ovako izgleda:
Planiram da crvene delove (kao i srednji deo izmedju) prefarbam u crno (moze da se kupi specijalni lak za toniranje) a bele bih ostavio kakve jesu.
Jel se isplati za te pare?
Ima i zadnja svetla u Lexus fazonu za 90 evra,ali mi se ne svidja...
I ovde se jako tesko nabavljaju delovi.Jedan ukrajinac dovozi tuning delove ali jako mnogo trazi za sve.Kao postanski troskovi carina i svake apsurdne gluposti uracuna.
Prednje farove nema,on i njegov drugar su svojevremeno nekako nabavili neke delove koje mu ne trebaju.
Ovu lampu koju bih zeleo da uzmem je kupio njegov drugar,ali na kraju je stavio Lexus lampe.
Evo koje delove ima: http://kep.tar.hu/l21103/50547564?o=0#2
Mislim da je bas ovakav Lexus far koji prodaje: http://kep.tar.hu/l21103/50570648/34349411#2
Jel se isplati uzeti taj far za 110 evra?
Ne znam ni obican koliko kosta...
Na kom sajtu si gledao?Imao sam i ja gomilu sajtova,ali me je vista zeznula i sve sam izgubio sa kompa.
Mozda bi bilo jeftinije ako bi narucili vise komada.Posto sam i ja zainteresovan.I mislim da bi bilo jos zainteresovanih.
To ti je na sajtu http://www.ladaparts.ru
Imas sa leve strane pise ti "online shop" i tamo gde ti pise "search by name part" ukucas 2110 (naravno ako imas ladu 110).
Dobra stvar je sto ima da se bira Srbija kao destinacija i automatski mozes da izracunas cenu isporuke.Takodje,druga dobra stvar je sto kad im posaljes mail oni ti odgovore(24-48h) i to na engleskom.
E sad losa strana svega ovoga je sto su skupi i sto moras prvo da im platis kreditnom karticom e-banking-om pa cekas isporuku.Hocu da kazem ko ce da im veruje da nisu neki prevaranti pa uzmu pare a ne posalju delove.Mada onolika ponuda *preko 40.000 delova*...ne verujem da su neozbiljni kad imaju i slike i seme svih tih delova
p.s.E ajde molim te pogledaj i ovaj sajt http://www.ladaparts.hu posto razumes madjarski pa mi reci ima li sta zanimljivo(mada izgleda da nema nijedna slika)
Cena je oko 200.Znaci,upola od onoga sta nude ti salabajzeri!
Jesu preskupi Rusi.Mada ja bih prezalio pare za onu instrument tablu.Sta ti mislis dal bi mogla da radi kod mene,posto mi je stariji tip table bez displeja
Trebalo bi da radi.
Najbolje da prikacis noviju instrument tablu.
Odakle si?Ako si blizu Zrenjanina mozemo da se vidimo pa da isprobamo.
Hteo sam da radim celu instrument tablu,ali nemam bas vremena za to,tako da je na kraju dobio samo plave led diode (isto kao i sat i svi moguci prekidaci).
Imre wrote:Trebalo bi da radi.
Najbolje da prikacis noviju instrument tablu.
Odakle si?Ako si blizu Zrenjanina mozemo da se vidimo pa da isprobamo.
Hteo sam da radim celu instrument tablu,ali nemam bas vremena za to,tako da je na kraju dobio samo plave led diode (isto kao i sat i svi moguci prekidaci).
Iz Kraljeva sam,malo smo daleko :-)
Pitao sam druga ,posto ja imam staru instrument tablu sa onim mehanickim brojcanicima za kilometrazu i ono globalno osvetljenje(znaci ne svetle brojevi nego cela tabla) i on kaze da bi verovatno radila novija tabla od 110-ki ,samo da zamenim impulsator na menjacu,da stavim digitalni.
A jel mozes da postavis neku sliku od tvoje table(kako si je uradio da svetle brojevi plavo)?
Pa to je "malo" daleko...
Uvece cu da slikam tablu.Imam slike koje sam sa mobilnim slikao ali nije bas nesto dobro ispalo.
Stavicu slike kod vozila clanova ili kod prerade instrument table ali cu postaviti link ovde.
Malo smo otisli u "off".
Nasto mi je cudno...sad sam primetio na jednoj slici da lik ima tablu pola-pola,vidi se digitalni pokazivac a ispod je od starije table.(Sliku sam skinuo sa neta (zbog volana,hocu takav da uzmem))
Imre wrote:Nasto mi je cudno...sad sam primetio na jednoj slici da lik ima tablu pola-pola,vidi se digitalni pokazivac a ispod je od starije table.(Sliku sam skinuo sa neta (zbog volana,hocu takav da uzmem))
Dobar je volan.Dal ima negde kod nas takav da se uzme?Ovaj na 110-ki original je blagi uzas,po meni.
p.s.Ja ne vidim nista cudno na tabli,mozda zato sto ne znam tacno kako izgleda donji deo novije table.I hvala za link sto ces da postavis