senzor za ulje

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
vasil

senzor za ulje

Post by vasil »

Prvo pozdrav svima.Evo u cemu je moj problem(auto 110 8v):sveti mi senzor nivoa ulja u karteru i potrebna je negova zamena.Prelistao sam forum o ovome medjutim mene interesira dali ga je neko sam zamenio i ako mu je uspelo da mi objasni kako?U servisu mi za njega traze 15 eur sa zamenom ,a 12 bez zamene .Nije mi uopste do tih 3 eur nego mislim da ako je toliko jeftuno i servisu valjda je negova zamena laka ,pa bih zeleo da nauvim kako,a ako ne zna se servis i cao.

vasil

Post by vasil »

izvinite za greske u pisanju mislim da cu se ubrzo popraviti?

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

daj tih tri evra i ne prljaj ruke...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Raziel

Post by Raziel »

ne znam odgovor na to pitanje, ali izvuci iz ovoga pouku: pre 110-ke imao sam opel omegu, resim da zamenim termostat i dok sam poceo na prvom srafu pukne glava....joj.. to je problem, zaglavim tu glavu nekako nazad na rupu, oteram auto u servis i kazem hocu da mi zamenite termostat, za koliko da se vratim, za 30min kaze majstor. ja odem i vratim se za 1h a on jos radi busi stari sraf, urezuje navoj... da ti ne pricam. e sad naravoucenije: kad sam slomis odgovornost je na tebi! :cool
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]

vasil

Post by vasil »

potpuno ste u pravu ,hvala.

nikolakoco

Post by nikolakoco »

jas go imam istiot problem na (110 8v) go zameniv senzorot vo sevris i rabotese nekolku meseci a potoa pak pocna da sveti, i taka sveti nekolku godini. :)

vasil

Post by vasil »

fala na sovetot zemjace ;)

Post Reply