koji farovi pasu na 111-ku?

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
finaldesign

koji farovi pasu na 111-ku?

Post by finaldesign »

kamen koji je doletio sa prikolice kamiona razbio mi je jedan far... sad bice da cu morat kupit novi.. a posto sredjujem auto, htio bi nesto ljepse..

da li netko zna koji bi farovi (prednji) pasali na ladu 111 (moze od bilo kojeg drugog auta) da su malo bolji/ljepsi?? a da pasu bez puno prepravki... u originalu su gore neki boschovi farovi... :?:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Sto ne kupis farove za novi model 110-ke?

Goxxy

Post by Goxxy »

Već smo pričali o tome, koliko se sećam - o "novim" i "starim" farovima za seriju 110/111/112. To su u suštini skoro identični farovi, samo što se razlikuje "maglenka" u faru i to je to. A da zlo bude veće, i jedan i drugi tip fara se prodavao u isto vreme na Ladama, i ljudi uopšte nisu primećivali razliku.

Da li pasuju od drugom automobila, veruj mi - ne znam. Ali, opet - ako imaš veze u Rusiji, malo se cimaj i dovuči one "angel eyes" farove za tu seriju. Koštaju oko 200e par, zajedno sa migavcima (mislim da je zajedno sa migavcima...)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

finaldesign

Post by finaldesign »

Goxxy wrote:Veæ smo prièali o tome, koliko se seæam - o "novim" i "starim" farovima za seriju 110/111/112. To su u suštini skoro identièni farovi, samo što se razlikuje "maglenka" u faru i to je to. A da zlo bude veæe, i jedan i drugi tip fara se prodavao u isto vreme na Ladama, i ljudi uopšte nisu primeæivali razliku.

Da li pasuju od drugom automobila, veruj mi - ne znam. Ali, opet - ako imaš veze u Rusiji, malo se cimaj i dovuèi one "angel eyes" farove za tu seriju. Koštaju oko 200e par, zajedno sa migavcima (mislim da je zajedno sa migavcima...)
ma da, znam da smo vec pricali o tome, mislio sam ako je vec neko probao stavit farove od kojeg drugog auta...
..imam jednog vozaca kamiona koji ide cesto u rusiju, mogao bi nesto s njim dogovorit :wink:
ako ista uspijem bit ce "angel eyes" farovi definitivno... :roll:

Consigliori

Post by Consigliori »

BOSH only

Post Reply