Stvara eksplozije
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Stvara eksplozije
zdravo lada 2111 1.5 16 ventila pod malom gasu stvara eksplozije lada je na plinu sumnjam da je do kablove pozzz ako zna neko za ovaj slucaj uputite me za problem pozzz
lada 111
uredzaj lovato sa atestom od 800 eura ali nemam poima kako se togleda dali je sequent on ne stvara non stop eksplozije ali vecinom u drugu po malom gasu nece da krene moram da stavim u prvu ali me nervira ona eksplozija.pred kutijom za filter za vazdug ima sigurnosnu klapnu koja ne daje da eksplodira kutija za filter air pozz hvala za savetima
lada 111
za te pare bi trebalo da je sekvent. da li se secas kada je to pocelo? da li je pocelo samo od sebe ili si nesto radio, menjao, prao motor...itd? ako ne znas da pogledas da li je sekvent, uslikaj motorni prostor pa cemo ti reci.(ako se bude videlo).
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Za 800EUR kod njega je sigurno sekvent (osim ako ga netko nije dobro oženio).
Kod sekventa puno teže dolazi do eksplozije u usisu. Ali ako ti ne valjaju kablovi, svjećice ili modul paljenja može doći do eksplozije u ispuhu. Ako jedan cilindar ne pali smjesu nego je izbaci u ispuh smjesa se tamo može zapaliti zbog visoke temperature. To se obično čuje kao eksplozija uz metalni prizvuk. Eksplozije u ispuhu neminovno oštećuju i katalizator i lambda sondu, tako da je to bolje odmah riješiti, da ne bi troškovi porasli.
Ovo pišem iz vlastitog iskustva, Kod mene je kabel na drugom cilindru bio probio. Prvo je počelo sa sporadičnim eksplozijama, da bi na kraju eksplodiravalo čim dodam gas, a auto se vukao ko mrtav konj.
Kod sekventa puno teže dolazi do eksplozije u usisu. Ali ako ti ne valjaju kablovi, svjećice ili modul paljenja može doći do eksplozije u ispuhu. Ako jedan cilindar ne pali smjesu nego je izbaci u ispuh smjesa se tamo može zapaliti zbog visoke temperature. To se obično čuje kao eksplozija uz metalni prizvuk. Eksplozije u ispuhu neminovno oštećuju i katalizator i lambda sondu, tako da je to bolje odmah riješiti, da ne bi troškovi porasli.
Ovo pišem iz vlastitog iskustva, Kod mene je kabel na drugom cilindru bio probio. Prvo je počelo sa sporadičnim eksplozijama, da bi na kraju eksplodiravalo čim dodam gas, a auto se vukao ko mrtav konj.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...