zdravo prijatelji srecna nova godina i sto manje problema sa

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

Post Reply
sretan111

zdravo prijatelji srecna nova godina i sto manje problema sa

Post by sretan111 »

ovako ineresuju me gde bi lajka mogla da krade struju od uvece do ujutru isprazni akomulator ispitiva li smo akomulator i on e ok imamo i drugi isto se i snjime desava pozdrav i srecna nova 2010 pozzz
lada 111

vasil

Post by vasil »

Srecna neka je i na tebe Kumanovac.Kude mene kradese struju na motorce za otvaranje na zadnju levu vratu.Proveri za sekoj slucaj u kutiju so osiguraci da ne imas nekoe rele labavo. inace izmeril li si kolku ti krade struja da ne ne ti cini akumulator mozda? pozzz SK :)

Zeka

Post by Zeka »

Uzmi prvo instrument i izmeri da li ti nesto vuce struju,onda skini sve osigurace pa jedan po jedan vracaj da ustanovis preko kog osiguraca vuce struju,onda lepo pogledas koji uredjaji idu preko tog osiguraca pa jedan po jedan proveris, ako ti vuce struju i kad su svi osiguraci skinuti onda je problem ispred table sa osiguracima. Ja sam imao isti problem na 2105 i instrument mi je pokazao da nesto vuce oko 2A, ali pre table sa osiguracima i tek kad sam skinuo kabli koji vodi od akumulatora do alternatora prestao je da vuce struju, sto znaci da alternator nije bio u redu.
[url=http://www.postimage.org/][img]http://s4.postimage.org/JauQ9.jpg[/img][/url]

bgzoka

Post by bgzoka »

Da li si mozda skoro ugradivao nesto od uredjaja u Ladu, tipa daljinskog zakljucavanja, novog CD radio uredjaja, maglenki....

Ako ne onda, kao sto ti je Zeka objasnio, instrument u ruke i trazi sta je problem.

Evo za tvoju informaciju, ja kada sam nedavno menjao akumulator, ARK je bio izvadjen i izmerio sam da vuce oko 40mA kada je sve ugaseno.

Post Reply