Poluge brisača
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Poluge brisača
Da li je neko do sada mijenjao poluge brisača na Lada 112. Meni su otišle i trebao bi da ih zamjenim. Nadam se da se mogu mijenjati posebno bez motora.
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Re: Poluge brisača
Ja sam vidio da se prodaje u kompletu, nisam vidio posebno, ali nisam nikada to tražio tako da nisam siguran.
Šta znači da su ti otišle? Šta im je bilo?
Šta znači da su ti otišle? Šta im je bilo?
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
Ma pao mi snijeg zimus na brisače sa krova, nisam očistio i sada se stvorio zazor, pa od vozača brisač neće da ide do kraja ili kada vozim brže od vjetra pređe preko šoferšajbe. Bojim se da bi mi se mogli polomiti i to baš kada zapada jaka kiša ili snijeg.
Zna li neko da li se te poluge mogu kupiti posebno?
Zna li neko da li se te poluge mogu kupiti posebno?
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Ima,poluge posebno,cena je oko 5000 dinara
meni je letos na autoputu Bgd-Zagreb odleteo brisac levi skroz uz stub,kada smo otvorili imali smo sta da vidimo,pukao onaj plasticni prsten,jedino sta smo mogli da uradimo je da usrafimo i sada je o.k.,jer zaista da dajem toliko...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Meni su u Banjoj Luci rekli da su poluge samo 15 eura, međutim nemaju ih sada već će biti polovinom januara. U I. Sarajevu su mi rekli da se može kupiti samo komplet sa motorom i cijena je 100 eur.
Sada sam zvao Ruski u Beogradu i kažu mi da imaju poluge da se kupe posebno, i cijena je 6200 dinara. To mi je baš skupo. Zna li neku za neku jeftiniju prodavnicu?
Probaj Shop-invest u Vareskoj ul. u Beogradu. Ja sam tamo nalazio najjeftinije delove .
http://www.palvet.webs.com/
- altinjanin
Rekoh ti ja da su oko 5000,ali Ruski dere za medalju...
Ali nije mi jasno kako su mi onda u Banjoj Luci rekli da su poluge samo 15 eura. Samo ih nemaju trenutno na stanju, kažu da će ih imati polovinom januara.
- altinjanin
Da to nije cena za starije lade?Pitaj ti jos jednom,ja kad sam pitao stomak mi se okrenuo,zato mislim da je bolje da pokusas da popravis.Moras ceo mehanizam izvaiti-zajedno sa motorom,ne moras motor odvajati,bitno je da onaj sraf koji spaja-vezuje poluge,preko kog se poluga pomera tj.pravi kruzne pokrete nastelujes.na krajevima se nalazi kao plasticni prsten[plaasticni,blesavi rusi nisu mogli drugo resenje da nadju],i taj prsten je meni pukao,i automatski poluga pada.
-
Samarij
- Automobil: lada, chevrolet
Ako ne napišeš tko ti popravio poluge brisača, odmah če ti propasti čitav mehanizam. Ne samo onaj osigurač .:)posting.php?mode=reply&f=10&t=4737#
Pozdrav iz Slovenije .
- altinjanin
Samarij i Vazman
cuti jezik pregriz'o!!!