Servo za Nivu
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
dr.niva, ajde molim te slikaj to sto su ti ugradili od 190e, bas me zanima kakve su modifikacije za oslanjanje napravili,
to je najbolje moguce resenje koje mozes za servo, nema boljeg serva od mercedesovog!
napisi jos malo o tome gde, kako sta, i ako ti nije tesko slikaj molim te..
jel su sekli volan, i gde, jel direktno na vesanje nive itd.
hvala
to je najbolje moguce resenje koje mozes za servo, nema boljeg serva od mercedesovog!
napisi jos malo o tome gde, kako sta, i ako ti nije tesko slikaj molim te..
jel su sekli volan, i gde, jel direktno na vesanje nive itd.
hvala
ja sam jasno pitao, kome nije jasno sta sam pitao, nisam kriv....
elem...
da pojasim pitanje.... evo slika da ne bi bilo zabune, pa onda letva volana, ili parelno pomerajuce poluzije upravljaca.... (kako god se naziva u 'zargonu'), i spoj toga s mercedesovim servom, znaci NE montaza pumpe, nego servo (glava volana).... letva volana ili kako hocete,
pitanje je bilo upuceno da li 'glava volana' i (letva volana) mogu da se uklope, busenjem ili dodavanjem 'bixni'.
jer to je ono sto je bitno da taj deo ne bude zavaren, zanima me kako su tehnicki udradili spoj...
eto, a kome nije jasno sta sam pitao, ima sliku pa nek razjasni sebi.
hvala

pozz
[/img]
elem...
da pojasim pitanje.... evo slika da ne bi bilo zabune, pa onda letva volana, ili parelno pomerajuce poluzije upravljaca.... (kako god se naziva u 'zargonu'), i spoj toga s mercedesovim servom, znaci NE montaza pumpe, nego servo (glava volana).... letva volana ili kako hocete,
pitanje je bilo upuceno da li 'glava volana' i (letva volana) mogu da se uklope, busenjem ili dodavanjem 'bixni'.
jer to je ono sto je bitno da taj deo ne bude zavaren, zanima me kako su tehnicki udradili spoj...
eto, a kome nije jasno sta sam pitao, ima sliku pa nek razjasni sebi.
hvala

pozz
[/img]
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v