Jel probao neko da u klasične old school dodatne farove ubaci zamesku, odgovarajuću led sijalicu?
kako bi ovo sijalo i da li uopste moze da stane? Sam oblik i izgled starih farova mi se na krovu terenca sviđa, ali ubaciti novu tehnologiju zbog smanjenja potrošnje struje.
Ipak je lada old school
sijalica.jpg
Ja sam iz Vojvodine, imam libelu u glavi, nemoj ti meni nije uzbrdo
pa moze naravno samo od snage samog leda u lumenima zavisi i efekat za standard je poznato tojest oredjena je mahimalana snaga koja ide u sijalice...mada bi ja zveknuo xenone, kad je bal nek je maskenbal....
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
To mi je i kolega predlozio jos odavno...pa i ti i guglajuci ispostavilo se da je to jos i najbolje resenje.
Naravno jeftinija varijana sa alija.
Lampi ima u raznim dimenzijama i snagama. Sviđa mi se to sto imaju i dubinu (balast im je u faru), sto neće izgedati kao da sam stavio 4 tiganja na krov, manje se greju i od led...
Sledeće nedelje porucujem prvo 2 kom Flood od 55W i 7 inča.
s-l1600.jpg
Za njih treba debela kazna, a ako je nedavno prošao tehnički onda i za onog ko ga je pustio.
Čist nemar! Ništa ne košta da se podesi kako treba. I on će bolje videti,a i ostalima neće smetati.
Ja planiram da te poklopce presvučem neprovidnom crnom folijom, za svaki slučaj dok je sa drugovima objanisnim...ovako se ne providi i ako uključim ne smeta nikom.