da ne pitam jesi li cuo za NKL u Nisu. Imaju dosta toga, a i kvalitet je okMiljan wrote:Tako se reklamiraju, ali nemaju, imaju male lezajeve (za alternator, pumpu za vodu...), a ove velike nemaju, tj. mrzi ih da narucuju.
///M E NJ A C///
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
znači,
menjač 1.35l
centralni dif 0.750l
prednji dif 1.15l
zadnji dif 1.3l
glava letve volana 0.18l
ako te mrzi da meris sipas do rupe za nalivanje sačekas da se ocedi i zasrafis...
svaki deo kao menjač i diferencijali imaju iberlauf(sa malim metalnim poklopčićem,kao kapica)na vrhu...
ulje minimum 80w90 api gl-5
menjač 1.35l
centralni dif 0.750l
prednji dif 1.15l
zadnji dif 1.3l
glava letve volana 0.18l
ako te mrzi da meris sipas do rupe za nalivanje sačekas da se ocedi i zasrafis...
svaki deo kao menjač i diferencijali imaju iberlauf(sa malim metalnim poklopčićem,kao kapica)na vrhu...
ulje minimum 80w90 api gl-5
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Kupljeno nesto danas, obe viljuske (1,2 i 3,4) original VAZ, glavni zupcanik pete komplet sa sinhronom, oprugom, caurom... ruski, proizvodjac "Rekardo", deluje kvalitetno, semerinzi, navrtka isto original VAZ, garnitura dihtunga, druk lager Master Sport, sve je to ukupno oko 8500 din.
Lezajevi naruceni SKF, i pomocni zupcanik pete (zajedno sa manjim zupcanikom rikverca), bice u petak.
Lezajevi naruceni SKF, i pomocni zupcanik pete (zajedno sa manjim zupcanikom rikverca), bice u petak.
sto bre ne kupi od bax-a polovan petak za 100e http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=1571 ili od mene nov za 300e? http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=1276Kupljeno nesto danas, obe viljuske (1,2 i 3,4) original VAZ, glavni zupcanik pete komplet sa sinhronom, oprugom, caurom... ruski, proizvodjac "Rekardo", deluje kvalitetno, semerinzi, navrtka isto original VAZ, garnitura dihtunga, druk lager Master Sport, sve je to ukupno oko 8500 din.
...ebavas se naveliko i pravis macku u dzaku sa delovima pitaj k..... kvaliteta??? "rekardo"???? kazem ti ovo kao drugar, obice ti se o glavu cela ta akcija, ima da ti dolazi taj lik da cvili i kuka posle 10.000km.
da ne pricam da mi se desavalo da se "skf" lezaj tocka raspadne za 2-3.000km. laznjaci kojekakvi, ko da ih prave od zvake... pokusaj da nadjes hardijev zglob (djuntu) "birth" neka belgijska firma, imam je na mom autu i traje vec 30.000 sto je definitivno bolje od "ruskih"
j***** auto bez kardana