lanac se menja na 250 000 ili kad pocne da zveci na hladan motor, zavisi od drzavanja (citaj ulja) a motor se zavrti bar jednom nedljno u 5000 ali na radnoj tempraturi...
dare za zadnje sediste mora pravilno da se optereti bar jednom nedeljno, i ritmicki da se pritiska povecanom tezinom(isto na sobnoj temperaturi) onda dolazi do povratka u normalu...
ako nisi siguran kako, pitaj neku snajku tamo ona ce da ti objasni...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Ja 5000ob teško dostignem dal što je motor u haosu ili je samarin karburator mali, oko 4000 to mu je standard svaki dan od kako se upali, samo da ubacim drugi motor ima da odmorim :-)
tja ja na 3200 do 3600 saltam a kad hocu da cepam onda bar 5 banki . kako je onda cepas kad se vrti na pola obrtnog opsega? jedino ako se ne plasis da se ne razleti
petom mora da tera u crveno i to na uzbrdici, normalno uz zalet. a to je kod tebe izleda oglodjalo skroz karike....
daj nekom krstenom da ti uradi motor . bacio si pare na ulje kroz auspuh ko da vozis ural kamion kroz sibir sve kroz blato od metar...
Mogu i sam da ga uradim al nemam vremena, uvek sam imao u planu da ga uradim kako treba i nikako, sad cu ga uraditi kako treba i ako ću da jurim jaci i noviji motor, da mi je para da ubacim horizontalce i na plin :-D