unače ona radi i sa onima koje su van norme ali to iskusno oko primeti bas po sitnim vibracijama i po malo većoj potrošnji...valjda je lakse promeniti svećice nego dizne...
potrošnja benzina
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
aman, svećoce se manjaju na 10 000 osim ako nisu iridijumske a njih je bezveze stavljati jer je opet bolje menjati na 10 000 normalne i videti kakvo je sagorevanje (kad se skine svećoca jasno se vidi) zazar treba da bude od 1.1 do 1.13 znaci tolerancija je 3 stota dela mm
e sad ako se obične ne pojedu za 30 000...onda
unače ona radi i sa onima koje su van norme ali to iskusno oko primeti bas po sitnim vibracijama i po malo većoj potrošnji...valjda je lakse promeniti svećice nego dizne...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- na benzinskoj me vole
- na benzinskoj me vole
Evo ako netko bude trebao informaciju koliko Niva stvarno troši, recimo budući vlasnik ili vlasnica . Složio sam ovu približnu funkciju potrošnje.
Ove vrijednosti se mogu uvećati za recimo 5 do maximalno 10% na ekstremnim hladnoćama.
Informacije su ilustrativne prirode i koristite ih na vlastitu odgovornost .

Ove vrijednosti se mogu uvećati za recimo 5 do maximalno 10% na ekstremnim hladnoćama.
Informacije su ilustrativne prirode i koristite ih na vlastitu odgovornost .