Drugari,
dajete neku jeftinu firmu koja ima ove gume.
Najbolja ponuda za sad je u Kemoimpexu, oko 5508din po komadu sa unutrašnjom i dostavom. Najbolja cena je bila u Nišu u firmi Yelnicom ali kasno sam saznao. Prodali su ih firmi Obnova iz Kraljeva za 4700 po komadu, a ovi ih sad prodaju po 6900 Još jedna dobra cena je u firmi Čajka M u Čačku ali gume su 2014. godište. Cena je 5 374 ali skidaju 500 din ako nećeš unutrašnju. Samo je problem godište.
Potreban link ka ovim gumama sa najnižom cenom. Ajmo ...
sve sto nadjes ispod 5500 pazari odmah, ako ti skidaju cenu za unutrasnju jos bolje. meni u kemoinpexu nisu i nikad ne bih vise kod njih pazario. ako je godiste malo starije kakve veze ima gume traju 5 godina(na autu) bez ikakvog umanjenja kvaliteta, posle pocinju da popustaju ja ih potrosim obicno za 2 maximum za 3 godine neces valjda da ih teras dok ne iscelave?
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Ma jok, kakvo ćelavljenje Na ovim sada imam još 5-6mm sigurno ali nije to to više. Oseća se i po kiši.
Naručujem sutra iz Kemoimpexa ako nisu u međuvremenu nestale ili poskupele. Ruku na srce, cena od 5500 je bila još kad sam kupovao ove sadašnje, a ima 4-5 godina od tada.
malo je pala cena u nabavci zbog odnosa dolar rublja ali to kod nas uglavnom znaci da ce uvoznik vise da zaradi. ostali jok...
sa tom sarom moze da pretera jos jednu zimu i sezonu posle do jesni posle bi morale nove a ako mozes da zamenis tapni tvoje za neki dinar bice bar za montazu i balansiranje novih...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Evo našao sam na sajtu Planeta guma, cena je 4950 ali nema na stanju trenutno. Rekli su da će da jave danas da li mogu da nabave...
Ma uzimam nove 99%. Kad bih znao da neće biti velikog snega, pa i da probam sa ovim gumama ali neću da se igram
A svakako bih gledao da se rešim starih. Šta će mi
Danas stigle Kame iz Coninga.
Sutra montaža, ako bog dâ.
Kad se sve sabere, ispala je najbolja ponuda. Bilo je i malo jeftinijih ali za gume iz 2014. godine, a to nisam hteo. Ceo ceh će se znati sutra posle montaže, a za sada smo na 22.000rsd. Ista cena kao pre 4-5 godina.
Update:
Gume nabačene na auto za dodatnih 1500rsd.
Vulkanizer bi da otkupi moje stare gume. Šta mislite, koju cenu da lupim ? Svaka guma ima 5-6mm šare.
dvoumim se da li da za ljetnu varijantu nabavim točkove od 15 inča (stavio bih gume širine 185 ili 195) ili da uzmem neke gume za ljeto 16 inča. Čuo sam raznih mišljenja pa me interesuje šta vi mislite prije svega me interesuje: udobnost, težina na volanu (hoće li biti teži) i naravno kako će to uticati na brzinu i potrošnju.
Za manje gume morao bi da tražiš felne od dugog auta, recimo od Suzukija. Ali one vire izvan auta. Takođe, treba i gume da budu višeg profila, a to za vožnju leti i po putu mislim da je lošije. Bolje za zimu ili offroad uzmi petnaestice. Samo ako se ne varam, mnogo su skuplje nego Kama.