Pozdrav,
Interesuje me gde najbolje vitlo da postavim. Na branik ili da napravim neki nosac koji ce ici na drzace branika kao u nekoj temi koju sam citao. Jel ima neka gotova stvar za to? Glavna komplikacija je to sto imam bull bar pa ce morati da se malo uklapa ali generalno, ako stavim cev na nosace branika, i na cev zavarim nosac vitla, hoce li to raditi posao.
Vitlo nece raditi puno, mozda 3 puta godisnje.
Nosav vitla ili kako ga psotaviti najbolje
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
Re: Nosav vitla ili kako ga psotaviti najbolje
branik je aluminijumski tako da neće puno izdržati a da se ne isavija.
Možda je nabolje raditi nosač koji se kači na nosače branika, naravno da sve bude na šraf radi tehničkog
Možda je nabolje raditi nosač koji se kači na nosače branika, naravno da sve bude na šraf radi tehničkog
Ja sam iz Vojvodine, imam libelu u glavi, nemoj ti meni nije uzbrdo
Znaci definitvno bul bar i vitlo i led bar na krovu nece proci tehnicki?
Možda bi vitlo i bar prošli da imaš kompletnu dokumentaciju i ateste, što verovatno nemaš kao i većina nas koji smo nešto modifikovali.
Bul barovi i pragovi su "smrt za pešake" tako da ih niko, po rečima ovih sa tehničkog, neće nikada atestirati.
Bul barovi i pragovi su "smrt za pešake" tako da ih niko, po rečima ovih sa tehničkog, neće nikada atestirati.
Ja sam iz Vojvodine, imam libelu u glavi, nemoj ti meni nije uzbrdo
taj se izlupetao najgore, pragovi nemaju veze sa bezbednoscu istih, a bull bar ima ali su nova istrazivanja pokazala da udarac ravnom povrsinom odbacuje pesaka unapred a ovi niski automobili ih kose dole po nogama i glavom udaraju u sofersajbnu . tako da prvi ozloglaseni pravi povrede teske i lakse a drugi je fatalan cak i pri manjim brzinama...pri velikim brzinama svejedno je sta ga je udarilo motor ili kamion...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "